LG F4DV910H2S

Cum iti dai seama ca viata este buna (a se citi: Life is good!)? Simplu, printr-o investitie precum masina de spalat rufe LG F4DV910H2S , adica fix produsul pe care il vom prezenta si noi in materialul de mai jos. (vezi disponibilitatea)

LG F4DV910H2S

Despre LG F4DV910H2S

Iar LG F4DV910H2S inseamna o masina de spalat care nu vine singura, ci impreuna cu un uscator care asigura uscarea a pana la 7 kg de ruse simultan. Odata cu acest lucru, utilzatorul poate uita de grija rufelor intinse prin casa sau de uscatoarele care ocupa mare parte din incapere. De asemenea, iarna, cand spalati paturi sau lenjerii de pat, va puteti bucura de rufe perfect uscate si fara niciun fel de cute. Ba mai mult, exista un program de uscare atat de rapid, incat rufele sunt gata in doar 30 de minute.

LG F4DV910H2S
Masina de spalat rufe cu uscator LG F4DV910H2S, Spalare 10.5 kg, Uscare 7 kg, 1400 RPM, Clasa A, Motor AI Direct Drive Inverter, Turbowash, Steam+, Negru

Din punct de vedere al numarului de rotatii, vorbim despre o masina cu 1400 rpm si un design aparte. Ea are un aspect modern si este atractiva pentru o multime de utilizatori care pun pret pe sitl si eleganta.

Despre LG F4DV910H2S

Masina de spalat rufe LG F4DV910H2S � o alegere interesanta in orice locuinta

Citeste si despre LG F4J7VY2S

LG F4DV910H2S ofera un tip de ingrijire foarte inteligent al rufelor. Acesta este bazat pe tehnologia specifica LG, respectiv AI DD, adica cea care ofera o miscare optimizata a tamburului, astfel incat rufele sa nu fie agatate sau scamosate. Foarte multe persoane se plang de faptul ca rufele delicate au nevoie de spalare manuala. Insa, nu este cazul acestei masini de spalat de la LG care vine cu programe speciale si cu o tehnologie moderna care sa permita acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ba mai mult, AI DD detecteaza atat greutatea din cuva masinii (care poate fi de maximum 10,5 kg), cat si delicateatea fiecarei tesaturi, astfel incat miscarile sa fie optime. Insa, pentru ca totul sa se realizeze cu succes, este necesar sa sortati intotdeauna rufele. Ele trebuie asezate in cuva masinii de spalat pe categorii.

10,5 de rufe spalate simultan reprezinta o cantitate impresionanta, chiar si pentru o familie ceva mai numeroasa.

Citeste si despre Daewoo DWC-PD1213-2

Dincolo de toate acestea, vorbim in cazul acestui dispozitiv modern si despre curatarea profunda pe care o ofera in doar 39 de minute – TurboWash. Stim, suna incredibil, insa, acestea sunt suficient pentru a curata bine rufele, oferindu-le aceeasi protectie despre care vorbeam si in paragraful interior. Desigur, si acest lucru se aplica doar in cazul rufelor delicate. O contributie deosebita in acest caz o au duzele multiple, de tip 3D care actioneaza in 4 directii si care au rolul de a acoperi fiecare milimetru din suprafata rulor.

Tehnologia LG Steam este capabila de performante incredibile. Ea elimina pana la 99,9 % dintre bacterii si alergeni, astfel incat persoanele care sufera de probleme respiratorii sa poata sta linistite, atunci cand isi spala hainele cu ajutorul acestei masini de spalat rufe.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Clasa de eficienta energetica a acestui model este un alt plus. Ea este reprezentata de A si inseamna o economisire bunicica de energie electrica. Nu este cea economica de pe piata. Insa, pentru o masina de spalat cu uscator, noi zicem ca e destul de bine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply