LG F4DN408S0

Spalatul nu este o arta. Este o activitate pe care o desfasuram zilnic si care trebuie sa ne faca viata din ce in ce mai comoda. Astfel, aceasta trebuie realizata cu ajutorul unui dispozitiv bun, capabil de a igieniza perfect rufele, dar si de a le usca. Dincolo de asta, avand in vedere faptul ca tot mai multi romani prefera sa-si transforme balconul intr-o terasa atractiva, cu loc pentru relaxare, servirea mesei sau a cafelei, problema uscarii rufelor este una de frecventa. Iar un exemplu in acest sens este masina de spalat cu uscator LG F4DN408S0, un produs pe care intentionam sa-l analizam atente pentru a-i sublinia caracteristicile. (Doar acum la reducere)

LG F4DN408S0

Despre LG F4DN408S0

LG F4DN408S0 este genul de masina de spalat rufe care vine cu 1400 rpm, ceea ce o situeaza lejer in clasa masinilor de spalat obisnuite. In ceea ce priveste capacitatile cuvei, lucrurile stau cam asa: vorbim despre disponibilitatea de a usca simultan 5 kg de rufe, dar in cazul spalarii vorbim despre o capacitate destul de generoasa de 8 kg. Aceasta este suficient, chiar si pentru cei care folosesc masina de spalat pentru familie.

LG F4DN408S0
Masina de spalat cu uscator LG F4DN408S0, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, Clasa A, Motor Direct Drive, Spa Steam, Smart Diagnosis, Wifi, Alb

Vorbim in cazul modelului LG F4DN408S0 despre o clasa de eficienta energetica nu tocmai excelenta: A. Sunt masini de spalat care fac parte din clasa A++ sau chiar A+++. Insa, motivul pentru care aceasta face parte din clasa A este uscatorul. El este cel care determina un consum mai crescut. Insa, chiar si asa, facturile la energie nu vor deveni o povoara.

Despre LG F4DN408S0

Ce alte atribute inteligente mai aduce masina de spalat LG F4DN408S0?

Citeste si despre Whirlpool FreshCare FWSF61053W EU

Tot in categoria dotari, in cazul acestei masini de spalat adaugam si p ingrijire foarte inteligenta a rufelor. Astfel, in comparatie cu masinile de spalat rufe obisnuita, modelul prezentat este capabil sa aduca rufelor o ingrijire cu pana la 18% mai buna. Si totul tine de miscarile inteligente ale tamburului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La aceasta, se adauga si AI DD – o tehnologie speciala, aflata in dotarea masinii de spalat rufe LG F4DN408S0, aceasta fiind cea care detecteaza greutatea rufelor si delicatetea materialului din care acestea sunt confectionate. Astfel, miscarile sunt coordonate in raport cu acestea.

In ceea ce priveste igienizarea, in cazul modelului LG F4DN408S0 performantele se datoreaza unei tehnologii inteligente pe baza de aburi. Aburul este capabil sa elimine pana la 99,9% dintre alergeni si acarieri. Iar acestia din urma sunt cei care cauzeaza alergii si probleme grave de respiratie.

Citeste si despre Heinner HWM-M1016INVA3+

Pretul masinii de spalat rufe LG F4DN408S0 este foarte bun, avand in vedere faptul ca ea nu vine singura, ci este insotita de un uscator inteligent, care elimina apa din rufe si le face pe acestea sa fie gata de purtat. Odata cu uscarea sunt eliminate si mirosurile neplacute.

Stiti foarte bine ce se intampla daca uitati pentru cateva ore hainele in masina de spalat. Acestea vor capata un miros tare neplacut si va fi nevoie sa le spalati inca o data, fapt care reprezinta o risipa de resurse si timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acestea fiind zise, investirea intr-un model precum LG F4DN408S0 este un aspect care merita si care nu ar trebui pierdut din vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply