LG F2WV9S8P2

Curiosi care este numarul maxim de rotatii al acestei masini? Va spunem noi: unul mediu de 1400 rotatii pe minut. Importanta acestui detaliu este legata de stoarcere. Datorita unei valori asa bune, utilizatorii pot obtine rufe mai usor de uscat. Insa, mare atentie la tesaturi. Este cunoscut faptul ca o stoarcere prea puternica poate duce la deteriorarea rufelor. (vezi disponibilitatea)

LG F2WV9S8P2

Despre LG F2WV9S8P2

Din punct de vedere al designului, nu putem spune ca remarcam ceva special la modelul LG F2WV9S8P2, cu exceptia faptului ca este o madina cu design modern. Combinatia de culori este clasica respectiv alb cu negru. Odata cu acest lucru rezulta armonie si un pic de eleganta.

LG F2WV9S8P2
Masina de spalat rufe LG F2WV9S8P2, 8.5 kg, 14000 RPM, Clasa A+++, Motor AI Direct Drive Inverter, Turbowash, Steam+, WiFi, Alb

Dimensiunile sunt clasice. Vorbim despre o masina potrivita si usor de integrat on bucatarie, baie sau pe hol. Cam acestea sunt cele mai frecvente locuri in care ea se intalneste.

Despre LG F2WV9S8P2

Masina de spalat rufe LG F2WV9S8P2 – daca vrei o masina de spalat buna, alegi LG

Citeste si despre Indesit IWD 71252 C ECO EU

LG F2WV9S8P2 inseamna o masina de spalat rufe care vine cu o clasa de eficienta energetica foarte buna: A+++. Aceasta este recunoscuta pentru faptul ca este cea mai economica de pe piata, lucru pe care va asiguram ca il veti remarca in plata factutilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tot in cazul acestei masini de spalat vase vorbim si despre o ingrijire a tasaturilor sporita. Aceasta este cu pana la 18% mai mare decat in cazul masinilor obisnuite. Astfel, utilizatorii cu haine delicate in garderoba au mai mult de castigat. Acestea nu se mai scamoseaza sau agata. Si totul se datoreaza miscarii tamburului, o miscare controlata prin tehnologia speciala AI DD. Aceasta este responsabila cu ingrijirea tuturor tesaturilor.

De asemenea, in cazul acestei masini de spalat rufe LG F2WV9S8P2 amintim si functia cunoscuta drept TurboWash. Si asa cum indica si denumirea ei, este turbo si vine cu o spalare rapida si profunda, in doar 39 de minute. Impresionant, nu? Noi zicem ca perfomanta de curatare este destul de mare in cazul acestui model, datorita unor duze 3D care vin din 4 directii si inconjoara fiecare tesatura.

Citeste si despre Samsung WW80J3283KW/LE

LG F2WV9S8P2 include si tehnologia specifica Lg pe baza de abur. Aceasta are rol in elinarea cutelor care pot aparea pe haine si a petelor doficile, datorita faptului ca patrunde foarte adanc in tesatura. LG F2WV9S8P2 aduce cu ea si reducerea cutelor. Astfel, camasile, pantalonii si altele asemenea au cu 30% mai putine cute decat daca ar fi spalate cu un program obisnuit al masinilor. Iar alergenii care provoaca grave probleme de respiratie sunt eliminati in proportie de 99,9%, datorita aburului.

Pe de alta parte, in cazul acestui model de masina de spalat rufe vorbim si despre panoul elegant. Acesta asigura o vizibilitate buna a comenzilor, dar vine si cu un plus de eleganta. Inclusiv butonul rotund, folosit pentru a seta programul optmi de spalare este unul perfect asortat si usor de folosit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, putem spune ca modelul de masina de spalat rufe LG F2WV9S8P2 se dovedeste o alegere destul de buna. Vorbim in acest caz si despre popularitatea brandului si faptul ca el vine la pachet cu o reputatie excelenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply