LG F2WN6S7S2T

In aceasta prezentare ne-am propus sa vorbim despre o masina de spalat din gama LG. Iar ca model reprezentativ am ales Slim LG F2WN6S7S2T, o masina de spalat rufe care are cateva dotori pe care ar fi pacat sa le pierdem din vedere. In plus, ea este slim, ceea ce inseamna ca se integreaza destul de usor in locuintele moderne, unde lipsa de spatiu poate fi, din cand in cand, o problema. Si da, este o masina de spalat simpla, fara uscator. (vezi disponibilitatea)

LG F2WN6S7S2T

Despre LG F2WN6S7S2T

Culoarea acestei masini este un prim indiciu de modernitate. Ea este imbracata intr-o nuanta aparte de gri, care duce spre argintiu. Odata cu acest lucru, ne putem da seama ca intentia producatorilor a fost de a crea o masina de spalat care duce spre premium.

LG F2WN6S7S2T
Masina de spalat rufe Slim LG F2WN6S7S2T, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Turbowash 59, AI Direct Drive, Steam, Smart Diagnosis, WiFi, Argintiu

Capacitatea de incarcare este de 7 kg, ceea ce o face o masina ideala pentru cupluri sau pentru doua persoane care locuiesc in aceeasi casa.

Despre LG F2WN6S7S2T

Masina de spalat rufe Slim LG F2WN6S7S2T – daca vreti slim & performanta, alegeti LG

Citeste si despre LG F1496ADP3

Tot din categoria atributelor excelente ale acestei masini de spalat rufe fac parte si dotari precum AI DD. Pe baza experientei producatorilor si numeroaselor teste executatate, a fost introdusa o tehnologie noua, numita AI DD care optimizeaza miscarile tamburului in functie de cat de delicate sunt tesaturile. Scopul este de a nu le agata sau agresa in vreun fel.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Un alt mare plus al acestui model este eficienta energetica. Nu trebuie uitat faptul ca masina de spalat rufe Slim LG F2WN6S7S2T face parte din clasa A+++. Consumul anual de energie este de 139 kwh, ceea ce este impresionant pentru o masina cu o capacitate buna de 7 kg.

Nivelul de zgomot este unul mediu: in timpul spalarii el ajunge la 59 Db, iar in timpul centrifugarii se ajunge la 75 dB. Acest lucru inseamna o masina de spalat care nu se deosebeste prea mult de media masinilor, fiind in acelasi timp reprezentativa pentru gama sa.

Citeste si despre Miele WWV 980 WPS

Masina are un panou de comanda mixt. Pe de-o parte este mecanic, pe de alta parte include touch screen. Ba mai mult, Slim LG F2WN6S7S2T include si timer care indica timpul ramas pana la finalizarea procesului de spalare. In plus, utilizatorul stie cum sa-ti organizeze timpul, ocupandu-se de alte activitati casnice, in timp ce masina isi face linistita treaba.

Printre atribute amintim si blocarea usii, care anunt acest aspect printr-un indicator. Aceasta functie este ideala pentru cei care au copii. Astfel, celor mici nu le este permis sa accese masina si panoul de comanda in timpul procesului de spalare sau stoarcere. Si apropo de stoarcere, numarul de rotatii in cazul acestui model este de 1300 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un alt aspect pe care vrem sa-l mentionam despre Slim LG F2WN6S7S2T este faptul ca ea include si un program turbo, de improspatare a rufelor, adresat celor care au nevoie de rufe cu miros proaspat si curate. Insa, daca petele sunt unele adanci si deranjante, nu va puteti astepta ca modelul Slim LG F2WN6S7S2T sa faca minuni. In acest caz este nevoie de o interventie serioasa a unui program mai lung.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply