LG F2J6WY0W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W este genul de produs de care aveti nevoie atunci cand va doriti haine perfect igienizate, intr-un timp optim. Practic, produsul se adreseaza celor care nu au vreme de pierdut. (Doar acum la reducere)

LG F2J6WY0W

Despre LG F2J6WY0W

Referitor la tesaturi, masina a fost special creata pentru a lucra chiar si cu materiale delicate precum lana – recunoscuta pentru faptul ca intra usor la apa si matasea – un material cat se poate de delicat. Insa, conditia esentiala pentru a va bucura de o experienta buna este sa nu amestecati tesaturile, in timpul procesului de spalare, ci sa le separati pe culori.

LG F2J6WY0W
LG F2J6WY0W

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W, Direct Drive, SpaSteam, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

De regula, stiti foarte bine ca atunci cand vine vorba de spalat, primeaza doua reguli, cea a culorilor si cea a materialelor din care sunt confectionate hainele. In manualul de intructiuni al produsului, gasiti detalii despre fiecare, astfel incat sa nu dati gres.

Despre LG F2J6WY0W

Masina de spalat rufe LG F2J6WY0W – isi doreste sa fie diferita

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Desi majoritatea masinilor de spalat rufe au un numar fix de haine pe care ca sa curete simultan in cuva lor, in cazul modelului LG, vorbim de 6,5 kg. Aceasta este o valoare buna, ideala tat pentru persoanele care locuiesc singura, cat si pentru cei care au o familie de cel mult 3 membrii. In acest sens, nu trebuie sa va faceti griji ca nu ati avea suficient spatiu pentru lenjeriile de pat sau prosoape. O provocare vor ramane insa paturile mari. Acestea sunt destinate masinilor de cel putin 7-8 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Referitor la consum, masina de spalat rufe LG F2J6WY0W nu incalta tiparele. Dimpotriva. Ea da dovada de atribute bune, prin acest model, fapt care duce la economisiri nu doar de apa si energie electrica, ci si de detergent. Astfel, produsul se numara printre cele moderne si face parte din clasa A+++.

Acest lucru se realizeaza fara a afecta capacitatile de spalare ale produsului. Tocmai de aceea, masina a si fost asezata in clasa A, atunci cand vine vorba de rezultatele spalarii. Mai precis, vorbim anual de un consum bun de doar 146 kWh. De regula, masinile cu capacitate de 6,5 kg consuma mult mai mult decat atat.

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EWW1476WD

O dotare aparte a acestei masini de spalat, o reprezinta functia Smat Diagnosis. Aceasta este capabila de a-si da seama daca ceva nu merge bine. Indiferent ca este vorba de prea mult detergent adaugat in cuva sau de alte asemenea probleme, masina de spalat va trimite un mesaj clar utilizatorului, pentru ca acesta sa stie ce sa transmita mai departe tehnicianului.

Referitor la pret, masina este una care respecta tiparele impuse in domeniul acestor produse. Acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de programe. Astfel, ea dispune de programe bune pentru tesaturile din bumbac, program pentru articole sport care se murdaresc foartr usor, program rapid de doar 30 de minute, program antialergic, folosit in special in cazul hainelor pentru copii, program anti-pata, menit sa elimine murdaria ceva mai dificila.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Totodata, exista si un program special creat pentru plapumi. Acesta curata si indeparteaza petele dificile de pe suprafata acestora, mai ales ca vorbim de materiale groase, dificile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply