LG F2J5TN3W

O masina de spalat rufe va fi intotdeauna un aparat electrocasnic neceasr in orice locuinta. Acesta se schimba dupa cativa ani de utilizare. Astfel ca, este necesar ca mereu sa alegeti produsul care sa fie din ce in ce mai bun, iar un astfel de produs este masina de spalat rufe Slim LG F2J5TN3W.(Doar acum la reducere)

LG F2J5TN3W

Despre LG F2J5TN3W

Pentru a va face o idee referitoare la marimea hubloului precizam ca are o dimensiune de 300 mm. Are o adancime de 56 cm, iar latimea inclusa este de 60 cm. Masoara o inaltime de 85 cm. Are si o greutate de 63 kg. Culoarea ce caracterizeaza acest exemplar este white.

LG F2J5TN3W
Masina de spalat rufe Slim LG F2J5TN3W, Direct Drive, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Consum de putere – program standard al acestui model este de 132 kWh. In privinta clasei de eficienta energetica pe care o are acest model trebuie spus ca este de tip A+++. Un mare avantaj pe care il ofera este cel al consumului de curent electric cat se poate de redus. Mai putini bani dati la curentul electric, mai putine cheltuieli.

Despre LG F2J5TN3W

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5TN3W detalii importante pe care trebuie sa le stiti

Citeste si despre Hotpoint AQC9 6F7 TM1

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5TN3W are clasa de eficienta energetica la centrifugare de tip B. Acest model estede tip slim. Se incarca usor, pe partea frontala. Este un model spatios avand o capacitate de 8 kg, o capacitate care va ajuta sa spalati cat mai multe rufe, respectiv pentru intreaga familie, care poate fi si numeroasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Modelul din gama LG are o viteza maxima la centrifugare de 1200 rpm. Nivelul de zgomot pe care il emite in momentul centrifugarii este si el de 72 Db. Pentru a nu va deranja este recomandat sa o asezati in locuri unde nu stati prea mult timp, cum ar fin baie. La spalare, nivelul de zgomot emis este si el de 55 dB. Hubloul se deschide spre partea stanga, iar panoul de comanda este unul de tip digital.

Aceasta masina de spalat rufe este una moderna intrucat prezinta tehnologiile Smart Diagnosis™ si NFC. Programele de spalare pe care le are aceasta sunt Mixt, Bumbac, Program sport, Colorate, Indepartare pete, Centrifugare usoara, Program Baby Care, Clatire + Centrifugare. Programele de spalare sunt in numar de 14. Programul rapid al acestei masini de spalat rufe are o durata de 30 min.

Citeste si despre AEG L8FEC68S

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5TN3W include tehnologia 6 Motion Direct Drive are grija de tesaturile rufelor, astfel incat sa nu se distruga. Un program util pe care il include aceasta masina de spalat rufe este acela de adaugare rufe in timpul spalarii acestora. Nu trebuie decat sa apasati butonul de ,,Add item” si veti putea adauga rufele pe care ati uitat sa le introduceti sau care considerati ca trebuie spalate.

Nu trebuie uitat nici de functia Smart Diagnosis™ care are rolul de a diagnostica orice problema pe care o poate avea masina de spalat rufe, astfel incat defectiunile sa nu afecteze spalatul rufelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Slim LG F2J5TN3W este un aparat electrocasnic ce merita sa il aveti in bucataria dumneavoastra. Pretul sau este usor crescut, insa, este vorba despre o masina de spalat rufe moderna, ceea ce o face putin mai scumpa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply