Indesit ITWD61252WEU

Este spatiul din baie sau in general din locuinta o problema pentru voi? Locuiti deocamdata intr-o garsoniera pe care intentionati sa o transformati intr-un loc cochet? Atunci electrocasnicele trebuie sa fie eficiente, elegante, dar sa ocupe cat mai putin. Iar printre acestea se numara, desigur si masina de spalat rufe. Drept urmare, aveti nevoie de un produs slim, cu dimensiuni modeste, asa cum este masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU. (vezi oferta de AZI)

Indesit ITWD61252WEU

Despre Indesit ITWD61252WEU

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU se remarca prin modul de deschidere care, contrar asteptarilor, nu este deloc neobisnuit sau deranjant pentru utilizator. Din contra, in ultima vreme, au aparat tot mai multe astfel de produse. Tot ce trebuie sa faceti este sa-i gasiti un coltisor in care sa o asezati.

Indesit ITWD61252WEU
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Dimensiunile sale sunt de 60 x 40 x 90 cm. 60 reprezinta adancimea, 40 cm latimea si 90 cm intaltimea. Aceasta are o capacitate de 6 kg, ceea ce permite spalarea eficienta, chiar si in cazul familiilor cu mai multi membrii. Numarul de rotatii, adica viteza de centrifugare, este de 1200 rpm, ceea ce o face deopotriva rapida si eficienta.

Despre Indesit ITWD61252WEU

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU – un model aparte

Citeste si despre Siemens WT47W540BY

Dincolo de cele mentionante anterior, desi sunteti poate obisnuiti ca produsele mici sa consume mult, modelul prezentat este o exceptie. Masina este slim si face parte din clasa A++, Acest lucru inseamna un consum de doar 173 kWh pe an, in timp ce alte produse, din aceeasi clasa, se pot apropia lejer de 200 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Reducerile de consum se cunosc si in cazul apei. Acest model determina un consum mediu anual de 8926 L. Specialistii o recomanda pentru 1-2 membri, insa depinde si de cat de mult spala persoanele respective. Pentru spalat o data pe saptamana, aceasta poate fi lejer folosita si de 3 membri.

Nivelul de zgomot al acesteia difera. El poate fi de 59 db in timpul procesului de spalare si de 76 db atunci cand este atinsa viteza maxima de centrifugare, adica 1200 rpm. Acest lucru inseamna ca atunci cand sunt activate rotatiile, masina se va auzi chiar daca dumneavoastra sunteti in bucatarie sau dormitor, iar ea este in baie sau pe hol. Insa, chiar si asa, daca programul nu dureaza mult, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Citeste si despre Sharp QWGT45F444IEU

Referitor la programe, avem cateva informatii de adaugat si aici. Masina inseamna nu mai putin de 18 programe. Dintre acestea, cele speciale sunt: time server – un program rapid, pentru cei care nu au vreme de pierdut, perdele – pentru cei preocupati de draperiile si perdelele lor, usor de calcat – pentru cei care vor sa arate imepecabil, jeansi – pentru iubitorii stilului lejerm, matase – pentru cei care stiu sa aiba mereu grija de tesaturile lor.

Programarea intariata este o dotare speciala care ofera confort si libertate utilizatorului. Practic, utilizatorul este cel care decide cand sa inceapa spalarea, chiar daca el nu este acasa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tot de confort a fost vorba si atunci cand a fost stabilit pretul masinii de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU, aceasta fiind genul de produs economic din toate punctele de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply