Indesit Innex BWSA71253W EU

Pentru cei care isi doresc un aparat care sa ii scape de rufele murdare avem o sugestie: Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU, un model cu multe atuuri. (vezi oferta de AZI)

Indesit Innex BWSA71253W EU

Despre Indesit Innex BWSA71253W EU

Adancimea acestuia masoara 43.5 cm. O latura importanta este si latimea, aceasta fiind cea care masoara 60 cm. In plus, inaltimea aparatului Indesit este de 85 cm. Din punct de vedere al greutatii sale, acesta cantareste 63 Kg. Cablul de care dispune modelul masoara si el 1.2 m.

Indesit Innex BWSA71253W EU
Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU, 7kg, 1200 RPM, Push&Wash, Clasa A+++, Alb

Acest model este echipat cu un hublou care se va deschide spre partea stanga. Un detaliu specific acestui model este panoul de comanda care este unul digital. Albul exteriorului nu trebuie sa va sperie intrucat nu va fi greu de curatat. Cu ajutorul detergentilor de pe piata, curatarea acestuia va fi usor de realizat.

Despre Indesit Innex BWSA71253W EU

Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU – aspecte ce fac referire la dotarile cu care este echipata

Citeste si despre Star-Light DRM-816B

Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU este unul dintre modelele destul de nou aparute pe piata, avand o performanta crescuta din punct de vedere al consumului de curent electric pe care il are aceasta. Asadar, pentru a va convinge, trebuie spus ca modelul are o clasa de eficienta energetica de tipul A+++. Una dintre cele mai bune clase cu performante crescute. Asta inseamna ca, anual, aceasta va avea un consum de energie de 175 kWh. Si cel de apa va fi la fel redus, acesta fiind de 10720 l. Procesul de spalare va fi si el unul economic intrucat clasa de eficienta A va avea grija de acest lucru.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Incarcarea frontala a modelului de Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU permite o actiune destul de usor de realizat. In plus, la acest model mai observam faptul ca are o incarcare de 7 kg, aceasta fiind demna de luat in considerare pentru o familie care are ceva mai multe rufe de spalat.

Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU dispune de o viteza la centrifugare de 1200 rpm, aceasta valoare fiind una destul de mare. Un alt atu al acestui model este dat si de functia tip LED. O caracteristica ce trebuie cunoscuta face referire la nivelul de zgomot al centrifugarii despre care trebuie spus ca este de 83 Db.

Citeste si despre Heinner HCD-V804B

Procesul de spalare pe care il are acest exemplar emite un 66 Db. Asadar, incercati sa stati cat mai departe de aceasta atunci cand va incepe procesul de spalare pentru a nu fi deranjati de zgomotele produse.

Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU este echipata cu urmatoarele programe de spalare: Lana, Mixt, Program rapid, Bumbac, Sintetice, Program sport, Centrifugare usoara. Astfel, veti putea spala diverse tipuri de materiale cu ajutorul acestui dispozitiv, iar rezultatele vor fi unele bune. Acestea sunt doar cateva dintre programele pe care le ofera, insa, in total, acestea sunt de 16. Dispenserele acestui aparat sunt cel pentru balsam si cel pentru detergent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Concluzia este faptul ca aceasta Masina de spalat rufe Indesit Innex BWSA71253W EU este un produs demn de a fi achizitionat luand in considerare pentru orice locuinta. Pretul sau este unul convenabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply