Indesit EWSD 61252 W EU

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Daca dintre toate masinile de spalat de pe piata, cele din gama Indesit sunt cele care va atrag cel mai mult privirile, atunci veti adora pur si simplu masina de spalat rufe Indesit EWSD 61252 W EU. Aceasta este disponibila in varianta slim, avand dimensiuni favorabile de 42,4 x 59,5 x 85 cm. (vezi reducerile de AZI)

Indesit EWSD 61252 W EU

Despre Indesit EWSD 61252 W EU

Greutatea acestui produs standard este de 60 kg, ceea ce face ca masina sa se inscrie in tipare. Nivelul de zgomot variaza si el intre 58 si 80 dB. Nu este foarte silentioasa, dar nici cea mai zgomotoasa masian de spalat rufe de pe piata.

Indesit EWSD 61252 W EU
Indesit EWSD 61252 W EU

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61252 W EU, 6 KG, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Panoul de comanda este digital, ceea ce permite ca masina sa fie utilizata usor. Dintre functiile interesante ale produsului fac parte timerul, sistemul overflow si controlul treptelor de temperatura. Ba mai mult, dispozitivul permite si programare intarziata pentru cei care nu au foarte mult timp la dispozitie.

Despre Indesit EWSD 61252 W EU

Masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61252 W EU – performanta de spalare de la Indesit

Citeste si despre AEG T8DBE48S

Efort minim si performante ridicate, asa am putea cataloga aceasta masina de spalat. Astfel, scopul Indesit este sa duca la o curatare perfecta a rufelor, dar fara a implica o serie de costuri ridicate. Drept urmare, minimizarea consumului si o veritabila economisire a eforturilor si chiar a timpului reprezinta telul acestui dispozitiv creat cu pricepere. Masina de spalat rufe este un model slim, dar puternic si capabil sa faca fata provocarilor zilnice.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Programele speciale, adaptate fiecarui tip de tesatura au aprope toate masinile de spalat din gama Indesit. Iar modelul EWSD 61252 W EU nu este deloc o exceptie. Astfel, dati-ne voie sa va prezentam cateva. Unul dintre aceste programe este cel special creat pentru Jeansi.

Rolul sau este de a permite o spalare atenta, astfel incat acesti tipi de pantaloni sa nu fie supusi uzurii sau decolorarii. Cum este posibil totusi aceasta performanta? Este foarte simplu: tamburul masinii efectueaza miscari uniforme, in timp ce cantitata de apa si temperatura acesteia sunt bine gestionate. Astfel, culorile sunt bine pastrate, indiferent de cat de des alegeti sa spalati acest tip de imbracaminte care reprezinta un must-have in orice garderoba.

Citeste si despre Gorenje D98F6F

Ba mai mult, exista si un program special dedicat articolelor sportive. Acestea din urma se murdaresc foarte usor, fiind folosite in conditii extreme care implica efort si transpiratie. De exemplu, incaltamintea sportiva pentru tenisii sau adidasii reprezinta adesea o problema. Spalarea manuala a acestora poate face utilizatorul sa piarda mult timp pretios.

Si pentru ca sustineam anterior faptul ca masina de spalat rufe slim Indesit EWSD 61252 W EU este un model economic trebuie sa spunem ca ea are un consum energetic anual de 172 kwh. Un program obisnuit, standard are un consum de 0,89 kwh. Iar atunci cand vine vorba de apa, consumul ajunge anual la 8381 L. Intr-adevar, exista masini de spalat care stau mai bine la acest capitol. Insa, chiar si asa nu este rau deloc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, produsul marca Indesit sta foarte bine la acest capitol. Consumul este redus, iar programele sunt bune. In plus, capacitatea este medie fiind de 6 kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply