Indesit EWSD 51051 W EU

Nu prea se poate vorbi despre ceea ce inseamna rolul unor electrocasnice daca nu este prezenta in discutie si o masina de spalat rufe. Cei care au nevoie de un astfel de ajutor sau cei care poate au nevoie sa aleaga un inlocuitor pentru vechiul model depasit si ineficient Indesit EWSD 51051 W EU poate fi exact ceea ce trebuie.(vezi oferta de AZI)

Indesit EWSD 51051 W EU

Despre Indesit EWSD 51051 W EU

O astfel de masina de spalat Indesit EWSD 51051 W EU poate fi varianta ideala daca trebuie sa utilati un loc ce urmeaza sa fie inchiriat sau daca este vorba despre sporirea confortului de la locul de munca sau de ce nu a unui camin.

Indesit EWSD 51051 W EU
Masina de spalat rufe Indesit EWSD 51051 W EU, 5 KG, 1000 rpm, Clasa A+, Alb

Toate scenariile care presupun prezenta unei anumite cantitate de rufe murdare cu siguranta pot sa aiba prezent un astfel de model iar asta si datorita accesibilitatii pretului de achizitie.

Despre Indesit EWSD 51051 W EU

Rolul Indesit EWSD 51051 W EU

Citeste si despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

Chiar daca am precizat unele scenarii sau posibile roluri pe care acest model Indesit EWSD 51051 W EU le poate juca trebuie sa detaliem putin analiza acestui model. Putem sa incepem de la partea de eficienta si sustenabilitate si asta prin prisma consumului de resurse ce se leaga de utilizarea si functionarea sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Veti avea pentru o utilizare normala a acestui model un consum mediu anual de apa de 7550l iar pentru energia electrica un consum mediu anual de 166 kWh. Aceste niveluri de consum determina si pozitionarea masinii de spalat in anumite clase de eficienta si veti avea pentru eficienta energetica la spalare o clasa A, pentru eficienta energetica la centrifugare o clasa C iar ca si eficienta energetica generala o clasa A+.

Partea de asezare intr-o anumita clasa de eficeinta se leaga si de partea de spalare si de capacitatea de incarcare si veti avea una de 5kg. Aceasta cantitate insa este una care poate fi ingrijita fara probleme cu ajutorul unor elemente precum cuva din poliplex dar si cu ajutorul unor programe de spalare speciale si a unor functii speciale.

Citeste si despre Bosch WAN20162BY

Spalarea se contureaza in jurul celor 16 programe de spalare disponibile si intre care se afla si un program cu clatire intensiva, un program pentru prespalare dar si un program de spalare rapida de pana la 30 minute. Lista de functii aduse sau detinute de Indesit EWSD 51051 W EU poate cuprinde elemente precum sistemul de etanseizare, posibilitatea programarii intarziate sau tehnologia Water Balance Plus.

Ca in cazul oricarui electrocasnic utilizarea acestui model poate sa influenteze putin si ceea ce inseamna linistea locuintei si avem pentru asta nivelul maxim de zgomot pe care il poate produce. Pentru partea de spalare aveti un nivel de zgomot de pana la 60dB in timp ce pentru centrifugarea de pana la 1000 rpm aveti un nivel maxim de zgomot de 76dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Unele pozitionari sau utilizari ale acestui model se pot lovi si de cazuri in care spatiul sa fie unul mai redus sau unul nepotrivit. Pentru asezarea acestui model Indesit EWSD 51051 W EU cu incarcare frontala avem dimensiunea de 85 cm inaltime, 59.5 cm latime si de 60 cm adancime.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply