Indesit BTW D61253

O masina de spalat rufe trebuie sa aiba caracteristici destul de bune pentru a va ajuta cat mai mult in ceea ce priveste spalatul rufelor. Desigur ca, este importanta si capacitatea pe care o are aceasta pentru a fi cat mai eficienta din punct de vedere al rufelor care vor fi spalate. Un model bun este si masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61253. (Doar acum la reducere)

Indesit BTW D61253

Despre Indesit BTW D61253

Acest exemplar are si o culoare alba, aceasta fiind una destul de buna. Aceasta masina de spalat masoara o adancime de 60 cm. Latimea sa este destul de buna, fiind de 40 cm, iar inaltimea prezinta 90 cm. Cat despre greutatea pe care o are acesta, trebuie specificat faptul ca este de 57 kg.

Indesit BTW D61253
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61253, 6 Kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Pentru a nu va mai tine in suspans, putem sa dezvaluim unda intre caracteristicile importante ale acestuia model. Astfel, una dintre acestea este chiar Rapid Wash, aceasta oferind un set de 5 cicluri de spalare intr-un timp mai scurt de o ora.

Despre Indesit BTW D61253

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61253 – cateva specificatii importante despre partea interioara

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Ca la orice masina de spalat rufe si despre aceasta trebuie mentionate cateva caracteristici importante. Dintre acestea face parte si consumul anual de energie, al acestui model fiind de 174 kWh. Acest model nu iti va pune probleme din punct de vedere al consumului de curent electric intrucat beneficiaza de o clasa de eficienta energetica printre cele mai bune, aceasta fiind clasa A+++. Veti spala de cate ori veti avea nevoie, acesta fiind un aspect demn de luat in calcul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Eficienta energetica la centrifugare pe care o are acest model este de tipul clasei B. Despre eficienta energetica la spalare trebuie spus ca face parte din clasa A. Este un tip de masina de spalat standard, precum si incastrarea sa. De asemenea, are o incarcare verticala, astfel ca se utilizeaza destul de usor.

Este un model potrivit pentru o familie formata din 3 sau 4 membrii, astfel ca, puteti sa spalati cate rufe aveti nevoie. Capacitatea de incarcarea a acestui model este de 6 kg. Viteza sa maxima la centrifugare ajunge la 1200 rpm, fiind destul de buna. Zgomotul produs in procesul de centrifugare este si el de 77 Db. Soft Opening se refera la deschiderea capacului tamburului masinii usor, astfel incat accesul sa fie unul facil.

Citeste si despre Indesit Innex XWDE 861480X

58 dB reprezinta nivelul de zgomotul pe care il masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61253. Hubloul se deschide spre partea superioara, iar panoul de comanda este digital. Functiile acestui model sunt Turn & Wash, acestea fiind importante.

Despre acest program trebuie spus ca este este presetat la 30⁰C, in 45 de minute si capacitate maxima 3,5kg. Mai trebuie spus si faptul ca are functia de blocare de siguranta, precum si tehnologia Innex. Programele de splare cu care este echipat acest exemplar este cel pentru rufe delicate, mixt, bumbac, precum si pentru sintetice.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW D61253 este un model care dispune de tehnologie moderna, avand si caracteristici demne de luat in considerare. Pretul este unul accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply