Hotpoint RSSG 724 JB EU

O masina de spalat rufe aleasa cum trebuie este un mare avantaj. Daca sunteti o familie formata din 3 membrii, va recomandam masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSSG 724 JB EU.(vezi disponibilitatea)

Hotpoint RSSG 724 JB EU

Despre Hotpoint RSSG 724 JB EU

Adancimea sa este de 43.5 cm, iar latimea este de 59.5 cm. Precizam despre inaltimea ca este de 85 cm. Cantareste 63 Kg, fiind mai putin de alte modele. Incarcarea modelului este frontala, iar incastrarea este standard. Acest exemplar are o carcasa de culoare alba.

Hotpoint RSSG 724 JB EU
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSSG 724 JB EU, Natis, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

In primul rand, acest model are 7 Kg, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu 3 membrii. Tipul de deschidere al hubloului este spre partea stanga. Anual, consumul sau de energie este de 157 kWh. Clasa A+++ de care dispune exemplarul este cea care va va ajuta sa economisiti multi bani la facturile pentru consumul de curent electric.

Despre Hotpoint RSSG 724 JB EU

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSSG 724 JB EU – ce dotari include din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Hotpoint-Ariston Aqualtis AQ83D29

In al doilea rand, are o viteza maxima centrifugare de 1200 rpm, fiind potrivita pentru capacitatea pe care o detine. Modelul are un nivel de zgomot la centrifugare de 74 Db. La spalare, emite 58 Db. Despre panoul de comanda din componenta sa trebuie spus ca este de tip digital.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Functiile care se regasesc la aceasta masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSSG 724 JB EU sunt destul de multe. Acestea fac referire la butonul de Start/Stop. programarea intarziata, care este de mare ajutor. Are si functie de oprire si adaugare, selector pentru centrifugare, dar si Direct Injection.

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSSG 724 JB EU are functia de blocare acces interfata. Astfel, veti sta linistit in cazul in care s-ar putea produce un accident. La capitolul programe pentru spalare, acest model sta destul de bine. Mai exact, este vorba despre programele de spalare pe care le detine, respectiv: cel de prespalare, rapid, delicate, dar si Baby Care. Mai are si programul anti-pata si extra-clatire. Taote programele sunt in numar de 16, ceea ce este un beneficiu.

Citeste si despre Gorenje W6523S

DIRECT INJECTION SYSTEM este o tehnologie speciala de care dispune acest model. Aceasta se refera la preamestecarea apei cu detergent pentru a curata mai bien tesaturile. DIGITAL MOTION TECHNOLOGY include miscarile pe care le exercita tamburul atunci cand este activat programul antipata. ANTISTAIN TURBO 45’ are puterea de a indeparta 40 de pete in 45 de minute, temperatura fiind de doar 200.

INDEPARTEAZA PANA LA 100 DE PETE LA 20° este functia de care va veti bucura cu siguranta. Asta pentru ca reuseste sa indeparteze cele mai puternice pete. Si asta nu e tot. Produsul are si functia ANTIALLERGIC CYCLE care indeparteaza 99,99% dintre alergeni. Acest lucru se realizeaza datorita temperaturii ridicate, dar si clatirii. Despre acest model mai putem spune ca are si fumctia SUPER SILENT. Aceasta va absorbi vibratiile astfel incat sa zgomotul sa fie indepartat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe Slim Hotpoint RSSG 724 JB EU isi merita banii. Asta pentru ca detine functiile necesare, unele dintre acestea fiind moderne. Acest lucru inseamna ca va imbunatati procesul de spalarea al rufelor, astfel incat sa va bucurati de haine curate cat mai rapid si eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply