Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU

Hotpoint are multe modele de masini de spalat pe piata. Insa, o recomandare buna pe care ne dorim sa ti-o prezentam este chiar Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU. Aceasta masina de spalat rufe vine cu o multime de atribute bune. Printre acestea se numara un design interesant, care face din acest produs o alegere eleganta. (vezi oferta de AZI)

Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU

Despre Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU

Fineta detaliilor se remarca in cazul acestui model mai ales cand vine vorba de usa. Aceasta este dotata cu un geam si un display de culoare neagra, redate intr-o maniera atractiva.

Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU
Masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU, 11 kg, 1600 RPM, Clasa A+++, Sistem Active Care, Sistem Stop&Add, Sistem igienizare aburi, Alb

In plus, capacitatea acestei masini o face o alegere destul de interesanta. Ea vine cu o capacitate de 11 kg si multe rotatii pe minut, ceea ce poate duce la o stoarcere foarte buna a rufelor. Iar numarul maxim la care poate ajunge aceasta masina este 1600. Desigur, acest lucru nu inseamna ca utilizatorul este nevoit sa ajunga mereu la capacitatea maxima de rufe sau la numarul total de rotatii. Uneori, o setare mai mica este suficienta.

Despre Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU

Masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU – o super masina de spalat rufe, adecvata pentru tine

Citeste si despre Smeg DHT81EIT

Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU este genul de produs care vine cu o clasa de eficienta energetica foarte buna: A+++. Aceasta este cea care determina consum redus de energie electrica. La toate acestea se adauga faptul ca avem un consum cu atat mai mic cu cat utilizatorul spala mai rar deoarece are o capacitate de 11 kg care ii permite sa curete simultan o multime de rufe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat prezentata aduce si sistem de igienizare pe baza de aburi. Aburii sunt unele dintre cel mai importante dotari ale unui astfel de dispozitiv deoarece ei au capacitatea de a patrunde foarte adanc in tesatura si de a curata totul, chiar si cele mai dificile pete sau mirosuri. Asa ca gata cu bacteriile care se depun pe rufe, in special pe prosoapele de baie care sunt folosite pentru stergerea atator si atator maini.

Ba mai mult, eficienta aburului este dovedita prin faptul ca acesta ajunge sa elimine pana la 99,9% dintre bacterii si microbi, ceea cea inseamna un motiv de liniste pentru parintii care isi doresc ca cei mici sa aiba parte de haine si lenjerii de pat pefect igienizate.

Citeste si despre AEG seria 9000 L9WBC61B

Masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU este cea care ofera si optiunea de improspatare prin abur. Acest lucru permite o regenerarere a hainelor, determinand o curatare eficienta si evitarea consumului inutil de resurse. De exemplu, atunci cand se schimba sezonul nu este nevoie de mai mult decat improspatarea rufelor.

Optiunea STop & Add este si ea prezenta si permite utilizatorilor sa aduage articole vestimentare dupa ce masina de spalat a pornit. Acest lucru permite utilizatorilor sa se bucure de libertate deplina in ceea ce priveste hainele. Si gata cu uitatul inutil al articolelor vestimentare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui model, putem spune ca acesta este bine stabilit in raport cu dotarile de care da dovada masina de spalat rufe Hotpoint NLLCD 1165 WD ADW EU.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply