Hotpoint FMG 723MB EU M

Lista de electronice si electrocasnice pe care trebuie sa le cuprinda o locuinta este destul de mare si asta mai ales daca vorbim despre o familie putin mai numeroasa. Obligatoriu insa ceea ce trebuie sa fie pe lista fiecaruia atunci cand isi alege gama de electrocasnice este o masina de spalat rufe iar asta inseamna in acelasi timp si posibilitatea de a da peste un model Hotpoint FMG 723MB EU M.(oferta de AZI aici)

Hotpoint FMG 723MB EU M

Despre Hotpoint FMG 723MB EU M

Putem discuta despre situatiile care pot duce la alegerea unui nou model Hotpoint FMG 723MB EU M insa putem discuta si despre ce poate sa ofere acest model in detrimentul altor masini de spalat rufe.

Hotpoint FMG 723MB EU M
Masina de spalat rufe Hotpoint FMG 723MB EU M, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Faptul ca este un model cu incarcare frontala este doar o prima caracteristica importanta pentru cei care poate au nevoie de un astfel de model.

Despre Hotpoint FMG 723MB EU M

Spalat facil cu Hotpoint FMG 723MB EU M

Citeste si despre Arctic APL71222XLAB

Cu siguranta un astfel de model Hotpoint FMG 723MB EU M este net superior spalarii manuale a rufelor dar si masinilor de spalat semiautomate. Pentru a vedea daca este vorba si despre un model mai avantajos decat alte masini de spalat automate cu incarcare frontala trebuie sa intram mai in amanunt cu analiza si asta chiar daca pretul pare unul relativ mai avantajos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Putem sa incepem cu partea legata de pozitionarea masinii de spalat si asta pentru a vedea daca este modelul potrivit pentru locul de care dispuneti sau pentru baia voastra. Aceasta pozitionare depinde atat de partea de deschidere si incarcare frontala dar mai ales de partea de dimensiune de 85 cm in inaltime, de cei 59.5 cm in latime sau de 54 cm in adancime.

Din partea dimensiunii vom putea sa vedem si ce inseamna capacitatea de incarcare pentru ca o cuva mai mare poate sa insemne si spalarea unei cantitati mai mari de rufe. Pentru asta vom putea sa vedem faptul ca Hotpoint FMG 723MB EU M vine cu o capacitate de incarcare de pana la 7kg ceea ce este cu siguranta suficient pentru orice familie.

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Utilizarea si functionarea presupune in acelasi timp si un cost de resurse ce poate insemna cresterea facturilor la utilitati. Pentru apa este vorba despre un consum mediu anual de 8770l iar pentru energia electrica un consum de 174kWh/ an iar asta inseamna pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++ ceea ce inseamna cea mai mare clasa.

Fiind un model nou si modern in acelasi timp se poate mentiona si faptul ca este un model prietenos cu locuinta voastra si asta prin prisma faptului ca veti avea un nivel de zgomot redus dar veti avea prezente si unele functii precum cea de reglare a consumului, functia de programare intarziata sau cea super wash.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai avem si partea de programe disponibile pentru Hotpoint FMG 723MB EU M pentru a vedea daca este unul avantajos prin comparatie cu alte modele. Acest aspect inseamna analiza celor 16 disponibile si intre care avem pe langa unele programe clasice si unele moderne cum ar fi cel pentru rufe usor de calcat sau cel antialergic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply