Hotpoint CAWD 129

Nelipsita din nicio locuinta, masina de spalat rufe este necesara pentru a spala rufele de care avem nevoie zi de zi. Si cum ne dorim ca acestea sa fie spalate cat mai bine, vom avea nevoie de un model cat mai bun care sa aiba caracteristici cat se poate de bune, iar un astfel de model este masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Hotpoint CAWD 129.(Doar acum la reducere)

Hotpoint CAWD 129

Despre Hotpoint CAWD 129

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Hotpoint CAWD 129 are un consum anual de energie de 250 kWh. Intr-un program standard, consumul de putere este de 1.25 kwh. Important de spus despre consumul mediu anul de apa este faptul ca acesta este de 19800 l.

Hotpoint CAWD 129
Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Hotpoint CAWD 129, spalare 7 kg, uscare 5 kg, 1200 RPM, Clasa B, Alb

Acestui model ii revine o adancime de 55 cm. Latimea pe care o include acesta este si ea de 59.5 cm. In plus, inaltimea acestuia este de 82 cm. Greutatea este si ea de 64.9 kg. Uscatorul din componenta sa are o capacitate de 5 kg. Este un model a carui carcasa exterioara este de culoare alba.

Despre Hotpoint CAWD 129

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Hotpoint CAWD 129 – caracteristici interne

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

Un alt detaliu important despre aceasta masina de spalat rufe este faptul ca are o clasa de eficienta energetica de tipul B. Clasa de eficienta energetica la centrifugare este tot de tipul B. In plus, la spalare detine clasa de eficienta de tip A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Incastrarea acestui aparat este incorporabila, masina de spalat fiind cu uscator. Are o incarcare frontala, iar despre capacitatea sa de incarcare trebuie spus ca este de 7 kg. Hubloul se deschide spre partea stanga, iar panoul de comanda pe care il are este de tip digital.

Viteza maxima centrifugare este de 1200 rpm, fiind destul de buna. Zgomotul produs de catre acest aparat la centrifugare este de 73 dB. La spalare, acesta este de 61 db. Materialul cuvei acestei masini de spalat este poliplexul.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble AddWash WW12K8412OW/LE

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Hotpoint CAWD 129 are urmatoarele functii: trepte viteza, pornire intarziata, blocare hublou. Cat despre functia de siguranta trebuie spus ca este Auto Power Off. Ciclul Baby este cel care va ajuta sa spalati si hainele bebelusilor, acestea fiind dificile. Astfel, trebuie spus faptul ca acestea vor fi spalate cat mai bine, precum si clatite, respectiv igienizate. Pentru spalarea perdelelor si pentru rufele din matase, aceasta masina este exact ceea ce aveti nevoie. Aceste materiale sunt unele delicate si au nevoie de ingrijire cat mai buna.

Veti putea spala diverse materiale cu aceasta masina de spalat, intrucat are programe diverse, precum: Lana, Bumbac, Sintetic, Super wash, Woolmark Platinum Care, Mix 30°C, Program matase si perdele, Ciclu baby, Delay Timer: 3-6-9 h, Rapid 30 min, Anti-sifonare, Spalare nocturna, Sterilizare, Extra Clatire, Mix 15°C. In total, numarul programelor de spalare ale acestei masini de spalat rufe este de 16. Nu se poate uita nici de programul rapi, a carui durata este de 30 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Hotpoint CAWD 129 este un produs cu multe calitati bune in privinta spalarii rufelor. Acestea vor fi spalate cat mai bine astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de rufe curate. Pretul sau nu este unul foarte crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply