Heinner HWM-V7414A+++

Aveti nevoie de o masina de spalat rufe? Va putem recomanda un produs de calitate, fiind vorba despre Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++.(vezi oferta de AZI)

Heinner HWM-V7414A+++

Despre Heinner HWM-V7414A+++

Despre acest model trebuie spus ca are un hublou cu un diametru de 33 cm. Despre adancimea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 52.7 cm. Cat priveste latimea sa, este important de spus faptul ca este de 59.7 cm.

Heinner HWM-V7414A+++
Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++, 7 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display Digital, Sistem Eco Logic, 60 cm, Alb

Mai mult, inaltimea aparatului este si ea de 84.5 cm. Cat priveste greutatea aparatului este important de spus faptul ca aceasta este de 70 Kg. Privitor la cablul de alimentare pe care il are aceasta trebuie spus ca este de 140 cm.Exteriorul acestei masini de spalat rufe este alb.

Despre Heinner HWM-V7414A+++

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++ – despre trasaturile tehnice ale acestui model

Citeste si despre LG FH4G1JCS2

Consum anual energie pe care il are aceasta masina de spalat rufe este de 172 kWh. Anual, consumul de apa pe care il are aceasta este de 10337 l. In ceea ce priveste consumul de curent electric pe care il are aceasta trebuie spus ca este unul destul de redus intrucat face parte din clasa de eficienta energetica A+++, aceasta fiind o clasa care va ajuta la un consum de curent electric destul de redus. La centrifugare, acest model are o eficienta energetica de tipul clasei A, aceeasi fiind si pentru spalare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++ este o masina de spalat de tip standard. Incarcarea sa este frontala, fiind usor de realizat. Necesar de specificat este faptul ca aceasta masina de spalat rufe este potrivita pentru o familie formata din 4 membrii, un aparat electroncasnic incapator. De asemenea, este necesar de specificat si faptul ca are o capacitate de incarcare de 7 kg, aceasta fiind destul de buna.

Viteza maxima la centrifugare a aparatului este de 1400 rpm, fiind destul de mare, ceea ce inseamna ca rufele vor fi aproape uscate atunci cand le veti scoate din masina de spalat. Despre nivelul de zgomot pe care il are aceasta la centrifugare trebuie spus ca este de 79 dB.

Citeste si despre Whirlpool TDLR 60210

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++ are un nivel de zgomot la spalare de 58 dB. Precizam faptul ca acest pordus are si un panou de comanda de tip digital. Functiile pe care le are aceasta sunt: sistemul pentru detectare spuma ai functia start intarziat (1-23h). Despre durata pe care o are timerul acestei masini de spalat rufe din gama Heinner trebuie spus ca este de 23 h.

Tehnologiile pe care le are acesta Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++ sunt: Sistem Eco-Logic, Functie anti-sifonare, Sistem electronic de control al balansului. Programele la spalare ale acestui exemplar sunt: Lana, Sport, Delicate, Centrifugare, Easy Care, Bumbac 90° , Clatire, Bluze/Camasi, Allergy safe, Zilnic 60 °C, Mix, Bumbac pre-spalare, Eco 20, Rapid 15′, Bumbac eco 60°. Cat despre numarul programelor la spalare pe care le are acest model trebuie spus ca este de 15. Pentru ca prezinta si un program rapid, putem spune ca acesta este de 15 min. Treptele de viteza la centrifugare pe care le are acest model trebuie spus ca sunt 4, iar cele de la temperatura sunt de 6.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Heinner HWM-V7414A+++ este un model de calitate cu multe caracteristici bune, iar pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply