Heinner HWM�8014

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Sunteti in cautarea unei masini de spalat bune masina de spalat rufe? Gama Heinner va pune la dispozitie numeroase modele astfel incat sa aveti de unde alege atunci cand vine vorba de achizitia unei masini de spalat bune. Un astfel de model demn de a fi achizitionat este si masina de spalat rufe Heinner HWM�8014.(ACUM la reducere)

Heinner HWM�8014

Despre Heinner HWM�8014

Diametrul hubloului acestui model este de 31 cm. Referitor la adancimea de care dispune modelul trebuie spus ca este de 56.5 cm. Masina de spalat rufe are o latime care este de 59.5 cm. Ii mai revine si o inaltime de 85 cm.

Heinner HWM�8014
Heinner HWM�8014

Masina de spalat rufe Heinner HWM–8014A+++, 8KG, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

In ceea ce priveste greutatea trebuie specificat faptul ca este de 68 Kg. Hubloul pe care il include aceasta masina de spalat se deschide spre stanga. Acest model prezinta un tip de panou digital. Despre culoarea carcasei exterioare trebuie spus ca este albul.

Despre Heinner HWM�8014

Masina de spalat rufe Heinner HWM�8014 � ce trebuie sa stiti despre ea

Citeste si despre Whirlpool FWSG71283WEU

In primul rand, trebuie stiut faptul ca acest model are un consum anual de 196 kWh. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca acest model are un consum mediu anual de apa de 11000 l, fiind potrivit. Clasa de eficienta energetica A+++ pe care o are acest model va va garanta un consum redus de curent electric, ceea ce este un mare beneficiu oferit de aceasta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe Heinner HWM�8014 are o incarcare frontala, ceea ce o face usor de utilizat. Mai mult, acest model este special conceput pentru a fi utilizat de catre o familie care este formata din 4 membrii, ceea ce este un factor demn de luat in calcul. Un alt aspect ce merita mentionat este acela ca este un model care are o capacitate de incarcare de 8 kg.

Masina de spalat rufe Heinner HWM�8014 are o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm. Nivelul de zgomot la centrifugare al sau este de 78 Db, iar cel produs in timpul spalarii este de 59 dB.

Citeste si despre Electrolux Dual-Care EW7W468W

Functiile exemplarului sunt unele destul de bune, acestea fiind: Programare intarziata, Timer, Selector centrifugare, Status program, Sistem electronic de control al balansului. Durata timerului este de 24 h. Despre functia de siguranta trebuie spus ca va bloca accesul la interfata, aceasta fiind utila in cazul in care aveti copii. Acest model prezinta tehnologia Storm Wash. Aceasta tehnologie este inspirata din spalarea manuala.

In ceea ce priveste programele la spalare trebuie spus ca acestea sunt diverse, acest aspect fiind o calitate a acestei masini de spalat rufe. Astfel, programele pe care le are modelul sunt: program spalare manuala, bumbac, program sport, Program usor de calcat, Prespalare, Program extra-clatire, Centrifugare, Baby Care. Acest model are si Program Mix, Program colorate, dar si Spalare rapida. Mai mult, detine si programele: Program sintetice, Program Jeans, Program lana, Consum redus de energie. In total, numarul programelor acesteia este de 16, fiind destul de mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Heinner HWM�8014 este un produs care prezinta trasaturi destul de bune, iar pretul sau este pe masura caracteristicilor pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply