Heinner HSWM-63SL

O masina de spalat rufe poate fi un element important sau poate fi vorba despre cautarea unui astfel de ajutor pentru utilarea locuintei insa pana la urma tot ceea ce conteaza este posibilitatea de a avea rufe curate si uscate intr-un timp avantajos pentru voi dar mai ales intr-un mod cu totul avantajos.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HSWM-63SL

Despre Heinner HSWM-63SL

In cazul acestui model putem sa mentionam in primul rand faptul ca este vorba despre o masina de spalat semiautomata ceea ce arata si modul de utilizare dar ne tradeaza si o parte legata de pozitionarea si instalarea sa. Ca si structura avem dispunerea in partea stanga a acestui model Heinner HSWM-63SL partea de spalare si unde aveti de asezat rufele pe care le doriti curate. In partea din dreapta veti avea partea de centrifugare iar deasupra acestor elemente este dispus panoul de comanda pentru partea de control complet a functionarii.

Heinner HSWM-63SL
Masina de spalat rufe semiautomata Heinner HSWM-63SL, 6 Kg, 3.6 Kg, Alb/Argintiu

Deasupra compartimentului de spalare aveti butonul pentru a selecta functia dorita, urmand spre dreapta sa aveti cel de setare a timpului de spalare si care se leaga si de partea de cantitate a rufelor dar si de nivelul de murdarire al acestora. Structura panoului de comanda continua cu partea de program si ulterior cu partea de setare a timpului de centrifugare pentru rufele voastre.

Despre Heinner HSWM-63SL

Incapator si cu functii interesante

Citeste si despre Miele WCI 670 WPS

Designul poate fi legat de elementele vizibile insa este legat si de partea de structura a acestui model, de nuanta sau mai bine spus de combinatia de nuanta intre alb si argintiu sau poate de gabaritul pe care il are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Partea de gabarit va juca un rol important si in gasirea locului potrivit pentru instalare si asta pentru ca veti avea o adancime de 43 cm, o latime de 84.5 cm dar si o inaltime de 73.5 cm la care mai putem adauga un mic spatiu necesar deschiderii celor doua capace.

Sunt cateva elemente mentionate deja si care au legatura si cu partea functionala a Heinner HSWM-63SL si putem incepe cu selectorul sau butonul rotativ pentru programul de spalare si respectiv selectorul pentru a seta timpul de spalare cu o durata maxima de pana la 35 minute.

Citeste si despre LG F4J7VY2S

Daca este nevoie putem sa vorbim si despre prezenta unei functii de inmuiere a rufelor insa indiferent de programul ales veti avea si o avertizare acustica la finalizarea acestuia.

In privinta uscarii rufelor puteti avea ca si influenta mediul in care acestea sunt asezate dar si partea de selectie a timpului de centrifugare de pana la 5 minute. Intreaga functionare si utilizare tine de panoul mecanic de control dar si de faptul ca pentru partea de spalare aveti o capacitate de incarcare de 6kg ceea ce inseamna ca poate fi utilizata fara probleme de o familie obisnuita. Capacitatea de incarcare pentru centrifugare este mai mica insa si veti avea o valoare de doar 3.6 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru multi o masina semiautomata Heinner HSWM-63SL nu este ceva avantajos insa daca analizam spalarea manuala a rufelor si partea de pret de achizitie a acestui model cu siguranta putem gasi numeroase familii sau situatii in care va fi varianta cea mai buna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply