Heinner HHPD-V904A++

Spalarea rufelor este un proces adesea amanat din cauza ca oamenii au impresia ca pierd prea mult timp asteptand ca hainele lor sa se usuce. Si pana la urma, este adevarat. In zilele reci, precum cele de iarna sau toamna, timpul de asteptare pana ca hainele sa se usuce este considerabil crescut. Insa, nu si daca aveti la indemana un uscator de rufe care isi face treaba bine. Un model precum Heinner HHPD-V904A++ este o dovada inteligenta ca tehnologia si-a facut treaba, devenind eficienta si inovatoare. (vezi disponibilitatea)

Heinner HHPD-V904A++

Despre Heinner HHPD-V904A++

Acest model de uscator de rufe este dotat cu pompa de caldura. Prin intermediul modului in care acesta este alcatuit, Heinner HHPD-V904A++ usuca rufele, dar fara a le sifona sau deteriora in vreun fel.

Heinner HHPD-V904A++
Uscator de rufe Heinner HHPD-V904A++, Pompa de caldura, 9 kg, 15 programe, Clasa A++, Display LED, Lumina cuva, Alb

Referitor la aspectul sau, nu sunt foarte multe de spus, cu exceptia faptului ca el vine cu forma unei masini de spalat rufe, reprezentand o combinatie armonioasa intre argintiu si negru. Drept urmare, el isi gaseste locul langa masina de spalat, in baie, pe hol, bucatarie sau orice alta incapere. Referitor la dimensiuni, un alt aspect care ii preocupa adesea pe cei care nu dispun de foarte mult spatiu de stocare, va precizam ca acestea sunt de 60,9 cm x 59,6 cm x 84,5 cm.

Despre Heinner HHPD-V904A++

Uscator de rufe Heinner HHPD-V904A++ – o dovada de modernitate in orice locuinta

Citeste si despre Beko WTV6532B0

Si daca tot discutam despre aspectul acestui uscator de rufe, trebuie avut in vedere faptul ca el vine cu un display cu LED, fiind genul de dotare care face ca toate comenzile sale sa fie intuitive si usor de reperat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Ba mai mult, cuva are propria sa lumina. Acest lucru va ajuta sa vedeti mai usor, chiar si in incaperile cu lumina mai difuza. De cele mai multe ori, baile sunt lipsite de ferestre, asa ca este firesc ca lumina sa lipseasca.

Si desi va asteptati, probabil ca Heinner HHPD-V904A++ sa fie un uscator de rufe care consuma multa energie, va inselati. Acesta face parte din clasa A++, fiind genul de produs care nu o sa va ingreundeze sub nicio forma plata lunara a facturilor la energie electrica. Si toata acestea se intampla, fara a afecta in vreun fel capacitatea de uscare a rufelor din interiorul sau.

Citeste si despre Bosch WVG30442EU

Capacitatea interna a acestui uscator de rufe este impresionanta: 9 kg. Incarcarea se realizeaza simplu, prin partea frontala, exact asa cum se intampla si in cazul masinilor de spalat rufe.

Numarul de programe al uscatorului Heinner HHPD-V904A++ este de 15. Acestea sunt ideale pentru toate tipurile de tesaturi: de la hainele din bumbac, recunoscute pentru calitatea lor buna, pana la cele sintetice sau cele care necesita atentie mai sporita (de exemplu, cele din matase). Important este doar, la fel ca in cazul masinilor de spalat, ca programul selectat sa fie cel potrivit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Heinner HHPD-V904A++ este unul potrivit. El se inscrie in tiparele uscatoarelor din gama unui producator de renume. Si nu orice fel de producator, ci unul care mizeaza, mai intai de toate pe calitate si respect fata de cei care ii aleg produsele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply