Heinner HHPD-80A++

Este necesar ca orice locuinta sa aiba un uscator de rufe performant, care sa aiba grija ca hainele sa fie uscate cat mai bine. Cu un astfel de uscator de rufe, dumneavoastra veti fi gata oricand, acesta avand grija si de tesaturile lor. Drept recomandare din acest punct de vedere este uscatorul de rufe Heinner HHPD-80A++. (vezi disponibilitatea)

Heinner HHPD-80A++

Despre Heinner HHPD-80A++

Adancimea acestuia este un detaliu ce trebuie precizat, fiind de 61.5 cm. De asemenea, latimea sa este potrivita, fiind de 59.5 cm. Mai are si inaltime de 84.5, dar si o greutate de 52 kg. Hubloul din dotarea acestui model se deschide spre dreapta si are un diametru de 37.5 cm.

Heinner HHPD-80A++
Uscator de rufe Heinner HHPD-80A++, Pompa de caldura, 8KG, 16 programe, Clasa A++, Alb

Avand in vedere faptul ca hubloul acestuia, dar si usa au o dimensiune destul de mare, putem spune faptul ca veti putea sa introduceti destul de usor si articole mai mari in uscatorul de rufe.

Despre Heinner HHPD-80A++

De ce trebuie sa tineti cont cand va uitati la partea tehnica a uscatorului de rufe Heinner HHPD-80A++

Citeste si despre Whirlpool 3LWED4830FW

Acest model este un uscator cu pompa de caldura, ceea ce este un prim avantaj mare al acestuia. Asta pentru ca va economisi mult curent electric. Mai mult decat atat, acest tip de uscator de rufe are inclusa o clasa de eficienta energetica de inalta performanta, aceasta fiind A++ Aceasta clasa de eficienta energetica va asigura un consum redus de energie electrica de pana la 40%.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Se incarca usor, tip frontal. Despre panoul de comanda al acestuia trebuie spus ca este unul de tip digital. Programele unui astfel de uscator de rufe performant sunt de 16, astfel incat sa aveti asigurata uscarea unor diverse tipuri de materiale.

Acest model se alimenteaza electric. De asemenea, capacitatea de incarcare a uscator de rufe Heinner HHPD-80A++ este de 8 kg, ceea ce inseamna ca va garanta uscarea unui volum destul de mare de rufe. Astfel, consumul de putere in program standard va fi unul scazut, de 1.98 kWh. Nivelul de zgomot ala acestuia este de 69 dB. Astfel ca, va trebui sa va ganditi sa il asezati intr-un loc ceva mai indepartat de cel in care va aflati pentru a nu va deranja prea mult.

Citeste si despre Star-Light DRM-816B

Programele pentru uscare ale acestuia sunt pentru bumbac, Jeans, uscare mixta, dar si pentru lana. De asemenea, acesta mai include si programe pentru rufe tip sport, camasi, uscare delicata, precum si cele sintetice. Tehnologia cu care este echipat acesta este cea cu tehnologie de uscare cu pompa cu caldura. Dispune de un senzor de caldura, dar si unul de umiditate, ceea ce inseamna faptul ca se programul se va opri in mod automat, atunci cand rufele se vor usca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, acest uscator de rufe Heinner HHPD-80A++ reprezinta produsul de care are nevoie orice familie pentru a avea rufele uscate la timp si cat mai bine. Tocmai de aceea, este un model destul de recomandat si care nu costa prea mult comparativ cu functiile de care beneficiaza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply