Hansa AWB510LP

Cand vine vorba despre electrocansice se poate vorbi in unele cazuri si despre incredere pe care o aveti in functionarea acestora mai ales daca este vorba despre unele mai vechi si putin depasite. In acelasi timp putem sa vorbim si despre posibilitatea ca unele sa se defecteze exact cand va este lumea mai draga dar puteti foarte simplu sa treceti la un model nou, mai modern si mai sigur iar Hansa AWB510LP poate fi unul.(oferta de AZI aici)

Hansa AWB510LP

Despre Hansa AWB510LP

O noua masina de spalat rufe poate fi de dorit de catre oricine care vrea sa scape de modelul vechi si care se strica mai tot timpul si astfel impune unele cheltuieli. Un model Hansa AWB510LP poate fi cu siguranta inlocuitorul potrivit si asta atat prin faptul ca este nou si in garantie cat si prin prisma caracteristicilor pe care le are.

Hansa AWB510LP
Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Pana la alegerea sa putem sa trecem si prin latura privind costurile iar primul cost este pretul de achizitie destul de prietenos.

Despre Hansa AWB510LP

Un inlocuitor Hansa AWB510LP

Citeste si despre Beko WMY81443STB1

Am clarificat partea ca Hansa AWB510LP poate fi un inlocuitor foarte bun dar in acelasi timp poate fi si un upgrade foarte bun daca pana acum se folosea o masina de spalat rufe semiautomata. Cerintele pe care le are insa pentru a face asta tin in prima parte de pretul care am vazut cum poate fi iar in al doilea rand de partea de spatiu de care are nevoie pentru pozitionare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Caracteristicile constructive tin de faptul ca veti avea o inaltime de 84.5 cm, o latime de 59.7 cm iar pentru adancime veti avea doar 44 cm ceea ce poate fi asezat spre gama de modele slim si care poate avantaja foarte multi pe cei care nu au o locuinta foarte spatioasa. Fiind un model cu incarcare frontala sa nu uitam totusi si de partea de hublou al acestui model si care vine cu o deschidere standard spre stanga.

Spalatul rufelor cu ajutorul acestei masini de spalat inseamna si prezenta unui numar de programe si de functii pe care sa le folositi. Veti avea in primul rand posibilitatea de incarcare a acestui model cu o cantitate de pana la 5kg de rufe iar pentru a spala puteti alege unul dintre cele 15 programe disponibile si putem mentiona cel pentru delicate, programul pentru sintetice sau de prespalare.

Citeste si despre Beko WRE6512BWW

Cum timpul poate fi important puteti sa va ajutati si de ceea ce inseamna un program de spalare rapida de 30 minute si care insotit de viteza de centrifugare de pana la 1000rpm inseamna rufe curate si uscate destul de repede.

Ca si functii moderne prezente la Hansa AWB510LP putem mentiona cea de blocare a accesului la interfata de controla functionarii dar si prezenta unui sistem de detectie a spumei, a unui sistem overflow sau Waterproof. Nu veti avea foarte multe probleme nici cu ceea ce inseamna functionarea la centrifugare pentru ca veti avea un sistem de control electronic al balansului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai trebuie clarificat decat ce inseamna consumul de energie electrica in timpul functionarii Hansa AWB510LP si asta prin pozitionarea in clasa A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply