Hansa AWB510D

Daca vreti o masina care sa spele cat mai multe tipuri de rufe atunci trebuie sa va documentati dinainte despre ce programe are aceasta si care sa vi se potriveasca pentru necesitatile pe care le aveti. Daca locuiti singur sau impreuna cu prietena, atunci ati putea achizitiona un model cu o capacitate de 5 kg. De asemenea, un model care sa aiba diversitate din punct de vedere al spalarii rufelor va putem recomanda noi. (Doar acum la reducere)

Hansa AWB510D

Despre Hansa AWB510D

Astfel, va veti bucura de un exemplar eficient nu doar din punct de vedere al spalarii rufelor, ci si al consumului de curent electri. Acesta este masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D.

Hansa AWB510D
Masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Culoarea de care dispune acest model este albul, acesta fiind un exemplar des intalnit pe piata electrocasnicelor. Latimea pe care o are aceasta masina de splat rufe slim este de 59.7 cm. Inaltimea masoara 84.5 cm. In plus, greutatea sa este de 60.5 Kg. Lungimea cablului acestuia este de 1.5 m. Incastrare sa este standard, precum si tipul acesteia. Hubloul acestui model are o dimensiune de 44 cm. In ceea ce priveste adancimea, trebuie spus ca este de 41.6 cm.

Despre Hansa AWB510D

Masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D – despre caracteristicile tehnice

Citeste si despre AEG T8DEA68S

Consumul de putere in program standard pe care il are acest exemplar este de 0.85 kWh, nefiind unul prea mare. Consumul mediu anual de apa de al acestui model este de 9007 l. Eficienta energetica la spalare tine de clasa A. Aceasta masina de spalat este de tip slim, ceea ce inseamna ca se va incadra de minune in bucataria dumneavoastra. Aceasta se incarca frontal, fiind destul de usor de folosit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D este potrivita pentru 1 -2 membrii. De asemenea, acesta are o capacitate de 5 kg. Astfel, veti putea incarca rufe cat pentru o astfel de familie.

Un alt detaliu important de precizat despre masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D este faptul ca are 1000 rpm, aceasta viteza fiind importanta. Despre nivelul de zgomot la centrifugare trebuie spus ca este de 77 Db.

Citeste si despre Gorenje D98F6F

La spalare, acest nivel de zgomot este de 58 dB. In ceea priveste panoul pe care il are acest model trebuie spus ca este de tip digital. Astfel, acesta este unul modern, fiind usor de utilizat.

Masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D are si functie de programare intarziata precum si cea de blocare acces a suprafetei. Programele pentru spalare pe care le are acest exemplar sunt pentru: rufe delicate, program spalare manuala, lana, mixt, program clatire intensiva, bumbac, sintetice, program sport, program usor de calcat, precum si pentru tricouri. Astfel, acesta ofera o diversitate destul de mare, intrucat puteti spala destul de multe rufe, numarul functiilor fiind de 15. Mai are si un program rapid, acesta fiind de 15 min.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D este acel exemplar potrivit pentru cupluri sau pentru cei care locuiesc singuri. Poate spala o gama diversa de rufe si prezinta eficienta din punct de vedere energetic. De asemenea, pretul sau este unul destul de ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply