Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 16.02.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Cand vine vorba despre rufe situatiile problematice pot fi multiple si poate fi vorba despre nevoia de a purta unele articole vestimentare pe care ati uitat sa le spalati sau poate fi vorba doar despre curatenia si spalarea periodica. In toate cazurile partea de spalare nu este problema majora intrucat exista o masina de spalat insa uscarea poate fi cea problematica insa asta nu si daca aveti un model Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Un uscator de rufe este poate visul oricarei gospodine insa nu toata lumea apeleaza la unul fie ca pretul de achizitie este prea mare fie ca este vorba despre alocarea unui anumit spatiu ceea ce la bloc nu prea se poate. Puteti totusi prin Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST sa va bucurati de ceea ce inseamna beneficiile spalarii si uscarii foarte rapide si foarte eficiente dar nici cu unele costuri enorme.

Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST
Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST, 9 Kg, Pompa de caldura, Touch control, Clasa A++, Alb

Cu siguranta pretul pe care Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST il are poate fi putin cam ridicat insa poate fi un pret ce se explica in urma vizualizarii caracteristicilor detinute.

Despre Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST

Alegerea Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST, una inspirata

Citeste si despre Bosch WTH85200BY

Dupa cum spune si denumirea Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST putem sa vorbim despre o grija perfecta pe care o acorda tuturor tesaturilor si tuturor rufelor pe care doriti sa le uscati. Pana la aceasta etapa insa trebuie clarificata partea de instalare a acestui model si asta inseamna luarea in calcul a caracteristicilor constructive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Ceea ce trebuie sa vedeti este daca locul in care doriti sa pozitionati uscatorul masoara cel putin 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si tot 60 cm si in adancime. La gama de caracteristici constructive mai putem adauga si ceea ce inseamna hubloul acestui model si care vine cu o deschidere standard spre dreapta insa mai vine si lungimea cablului de alimentare de 1.45 m.

Acum ca ati vazut cam unde poate fi asezat este de vazut si ceea ce inseamna punerea la treaba si veti avea o lista de 12 programe pe care sa o folositi si pe care sa va bazati. Aceasta lista cuprinde unele programe functie de tipul tesaturilor insa mai sunt si programe precum cel dedicat articolelor sport, pentru uscare mixta sau poate conta programul pentru o uscare delicata.

Citeste si despre Electrolux EDC2086GW3

Ca si viteza de uscare pot conta programele, poate conta faptul ca este un model ce functioneaza pe baza unei pompe de caldura sau poate fi vorba despre capacitatea de 9kg pe care o poate usca in acelasi timp.

La categoria utilizare mai putem pune si prezenta unui vas de colectare pentru apa cu o capacitate de 5.28l dar si partea de zgomot pe care il poate produce in timpul functionarii si care poate fi de maxim 65 dB. Intreaga functionare insa se face cu un anumit nivel de consum de energie electrica dar beneficiul se vede prin pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca simpla prezenta a unui uscator de rufe poate fi ceva modern si un spor pentru confort la Electrolux PerfectCare800 EW8H259ST asta mai poate insemna si prezenta unui panou de comanda touch screen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply