Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Odata cu temperaturile joase, uscarea rufelor devine un lucru de cosmar, deoarece dureaza infernal de mult. Desigur, exista solutia de a pune hainele sa se usece pe calorifer sau soba (in cazul in care locuieste la casa). Insa, acest lucru nu este recomandat pentru ca poate face ca atmosfera din incapere sa devina foarte umeda. Astfel, avem o recomandare care se dovedeste foarte eficienta. Ce parere aveti de un uscator de rufe? Si nu orice model, ci un uscator de rufe precum Electrolux PerfectCare700 EW7H438B. Iata ce promite acest produs si cum a reusit sa ne convinga pe noi ca este o alegere buna.(vezi disponibilitatea)

Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Acest model de uscator nu ocupa mult. Iar aceasta este principala caracteristica referitoare la design care va intereseaza. Modelul prezentat are dimensiuni compacte si poate fi asezat in baie sau intr-o incapere din locuinta in care nu dormiti.

Electrolux PerfectCare700 EW7H438B
Uscator de rufe Electrolux PerfectCare700 EW7H438B, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+, Display touch LCD, Alb

De exemplu, daca aveti spatiu suficient, si balconul este o sugestie destul de buna. Incarcarea permisa de uscator este de 8 kg, ceea ce am putea numi o incarcare medie.

Despre Electrolux PerfectCare700 EW7H438B

Uscator de rufe Electrolux PerfectCare700 EW7H438B ? ce caracteristici prezinta modelul?

Citeste si despre Electrolux Inverter EDH3498RDE

Putem incepe cu un prim avantaj: modelul Electrolux PerfectCare700 EW7H438B se ocupa de uscarea hainelor folosind o temperatura mai joasa. Asadar, el are nevoie de caldura mai putina pentru a usca perfecte rufele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Ajustarea automata a timpului de uscare al rufelor este un atribut excelent. Astfel, daca este vorba de modele de haine cu tesaturi mai subtiri, acestea se vor usca mai repede, asa cum este si firesc, de altfel. Pentru modelele din lana este nevoie de un timp mai indelungat.

Acelasi lucru este valabil si in cazul altor tipuri de tesaturi precum denimul. Insa, cand spunem timp indelungat, ne referim la doar cateva minute. Curentii de aer cald ai uscatorului fac o treaba excelenta din acest punct de vedere. Circulatia eficienta a aerului este cea care duce la economisirea de energie. Contrar asteptarilo, uscatorul de rufe Electrolux PerfectCare700 EW7H438B nu va va ingreuna cheltuielile. Acesta face parte din clasa A++.

Citeste si despre Bosch WTW85540EU

Si desi actioneaza asemeni unei masini de spalat in ceea ce priveste viteza de centrifugare, aceasta nu sifoneaza hainele, nu le rupe, nu le deterioreaza. Ba mai mult, el beneficiaza de o functie buna numita programare intarziata. In felul acesta, daca nu aveti timp sa va ocupati de uscarea rufelor acum, puteti sa le asezati in uscator si apoi sa-l porniti. Acesta va incepe sa-si faca treaba fix la ora la care va doriti.

Acesta are un afisaj digital, ceea ce il face un dispozitiv cat se poate de modern. Dimensiunile sunt unele potrivite, fiind de 60 x 60 x 85 cm. Printre functiile speciale se numara si cea pentru bumbac. Desi foarte multe haine din garderobele noastre sunt confectionate din bumbac si ar trebui sa stim sa avem grija de ele, de foarte multe ori se intampla ca acestea sa se sifoneze sau sa nu fie uscate cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul uscatorului de rufe Electrolux PerfectCare700 EW7H438B este destul de piperat. Insa, si caracteristicile sunt unele superioare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply