Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI

Atunci cand nu stiti ce alegere sa faceti cand vine vorba de o masina de spalat rufe este indicat sa te gandesti care sunt caracteristile pe care le doresti viitoarea ta masina de spalat rufe. Asa ca, un model din gama Electrolux cu multe specificatii bune si o capacitate mare este ceea ce cautati. Nu va consuma nici mult curent electric intrucat acest model detine clasa A+++. Mai multe despre Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI veti afla in cele ce urmeaza.(cea mai buna oferta AICI)

Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI

Despre Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI

Adancimea acestui aparat are o dimensiune de 54 cm, iar latimea pe care o are acesta este de 59.6 cm. Referitor la inaltimea modelului trebuie stiut ca masoara 81.9 cm. Despre greutatea sa trebuie spus ca ajunge la 71.5 kg.

Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI
Masina de spalat rufe incorporabila Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI,8 kg, 1400 RPM, TimeManager, SteamCare, Clasa A+++, Alb

Acest model prezinta o incarcare frontala, fiind un model indicat familiilor formate din 3 membrii. In plus, aparatul are si o capacitate de incarcare de 8 kg. Culoarea pe care o are acesta este albul. 

Despre Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI – despre caracteristicile tehnice

Citeste si despre Bosch WAN28261BY

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI are un consum anual de energie de 164 kWh. Despre consumul sau de putere in program standard trebuie spus ca este de 0.82 kWh. In plus, consumul sau mediu de apa anual ajunge la 10.800 l. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O caracteristica importanta a acestuia este faptul ca are o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind clasa A+++. Acest lucru inseamna ca aparatul nu va consuma mult. Dimpotriva, va reduce consumul de curent electric cat mai mult posibil. Astfel ca, veti putea spala oricat de des veti vrea fara ca platile la facturi sa creasca. Despre eficienta energetica la centrifugare a acestui model trebuie spus include clasa B, iar cea la spalare include clasa A. 

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI dispune de o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm, iar despre nivelul de zgomot la centrifugare pe care il are aparatul trebuie spus ca este de 68 dB. La spalare, acest nivel de zgomot este de 46 dB. Despre materialul din care este realizata cuva trebuie spus ca este carboran. Hubloul se deschide spre partea stanga, iar panoul de comanda este de tip mecanic si digital.

Citeste si despre Bosch WAW28560EU

Functiile de baza ale modelului Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI sunt Aqua Control si pornirea intarziata. Despre functiile de siguranta pe care le are aparatul trebuie spus ca sunt sistemul de detectare pentru spuma, dar si Fuzzy Logic si senzor pentru scurgeri. Programele la spalare pe care le are sunt bumbac, sport, delicate, cuverturi, clatire, drenaj, sintetice, lana, denim.

Durata programului rapid este de 14 min, acesta fiind un program care va fi de mare ajutor intrucat veti avea rufe curate intr-un timp scurt, gata pentru a le purta. Aceasta masina de spalat rufe este perfecta si in cazul in care aveti de spalat rufe care sunt din lana si care, de obicei, se spala manual. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 700 EW7F348SI este un aparat electrocasnic al carui raport calitate – pret este cat se poate de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply