Electrolux EWS31276SU

Modernitatea este ceea ce vrem majoritatea dintre noi si asta mai ales cand vine vorba despre ce modele puteti alege pentru a va utila locuinta si pentru a va face viata mai usoara. Dintre cele necesare cu siguranta o masina de spalat rufe poate sa fie elementul central al confortului pe care o locuinta il are iar un model modern poate fi Electrolux EWS31276SU.(ACUM la reducere)

Electrolux EWS31276SU

Despre Electrolux EWS31276SU

Alegerea unui astfel de model poate fi legata cu siguranta si de ceea ce inseamna utilitatea sa dar mai ales de ceea ce inseamna posibilitatea de a utiliza in beneficiul vostru un model Electrolux EWS31276SU cu caracteristici moderne.

Electrolux EWS31276SU
Masina de spalat rufe Electrolux EWS31276SU, Time Manager, Slim, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Pentru orice alegere trebuie privite toate elementele si poate fi vorba despre partea constructiva a acestui model sau despre cea functionala.

Despre Electrolux EWS31276SU

Un model Electrolux EWS31276SU surprinzator

Citeste si despre Bosch WAT28460BY

Analiza caracteristicilor pe care le detine Electrolux EWS31276SU poate sa conteze foarte mult si putem sa ne legam si de ceea ce inseamna partea de efecte pe care utilizarea si functionarea sa. Aceste efecte pot fi legate de partea de consum de resurse intrucat asta se va vedea asupra facturilor si veti avea pentru energia electrica un consum specific clasei A+++ iar pentru apa un consum mediu anual de 9999l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tot ca si elemente importante in ceea ce inseamna utilizarea unei masini de spalat rufe trebuie sa avem partea de grija pe care o acorda tesaturilor. Aceasta grija poate sa cuprinda faptul ca este un model cu o cuva din carboran sau poate fi vorba despre partea de grija determinata de programele pe care le veti putea utiliza.

Lista de posibilitati de programe cuprinde unele precum cel dedicat articolelor din bumbac, articolelor din lana sau matase. Aveti si posibilitatea de a utiliza unele programe putin mai speciale si aici avem ceea ce inseamna un program special pentru articole sport sau poate programul dedicat lenjeriilor.

Citeste si despre Beko WTV9744XW0

Functiile pe care Electrolux EWS31276SU le ofera sunt la fel de importante ca si programele de spalare insa pot oferii si o alta perspectiva supra alegerii sale. Veti putea sa va bazati pe unele functii precum este cea de clatire a rufelor fara spuma, stoarcere, functia de drenaj, centrifugarea pana la o viteza de 1200 rpm dar si prezenta unui sistem de echilibrare a incarcaturii.

Timpul este cel mai important cand vine vorba despre efectuarea unor treburi casnice insa in urma utilizarii unui asftel de model aveti posibilitatea de a va bucura de ceea ce inseamna functia Time Manager dar si programarea intarziata. Avem pe lista de functii si cele privind partea de siguranta si de mentionat este sistemul de etanseizare, functia de blocare instantanee pentru hublou dar si functia Fuzzy Logic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toate caracteristicile mentionate sunt ambalate si in cadrul unui design placut si in acelasi timp modern datorita panoului de comanda digital cu care Electrolux EWS31276SU este prevazut. Nu mai aveti decat sa vedeti locul ideal pentru acest model iar asta pentru ca veti avea o dimensiune de 85 cm inaltime, 59.5 cm pentru latime dar si 44.8 cm ceea ce o pozitioneaza in clasa Slim ceea ce este cu atat mai avantajos cu cat capacitatea de incarcare este de 7kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply