Electrolux EWF1487HDW2

Pentru toti utilizatorii care sunt dispusi sa investeasca smart intr-o masina de spalat cu atribute superioare, avem o recomandare Electrolux EWF1487HDW2, o masina… de lux. (Doar acum la reducere)

Electrolux EWF1487HDW2

Despre Electrolux EWF1487HDW2

Povestea acestei masini de spalat este simpla si incepe cu un design aparte. Ea are culoarea alb, insa nu vorbim de o nuanta imaculata, ci o tenta de bej in cazul acestui produs. Dimensiunile sunt bune, asa cum sunt si programele special create pentru materiale din bumbac, lana, matase, jeans, dar si pentru jeansi, articolele sportive sau altele asemenea.

Electrolux EWF1487HDW2
Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2, 1400 RPM, 8 kg, Clasa A+++

In cazul acestei masini de spalat vorbim de 1400 rotatii pe minut, ceea ce este suficient pentru un utilizatorul obisnuit. Si chiar daca numarul de rotatii este mare, masina are mare grija ca sa nu deterioreze in vreun fel tesaturile. Asa ca gat cu haine scamosate sau chiar rupte. Tamburul este Soft si determina o miscare cat se poate de delicata.

Despre Electrolux EWF1487HDW2

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2 – economica si eficienta in acelasi timp

Citeste si despre Electrolux EWW1607SWD

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1487HDW2 este genul de produs care face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum mic de resurse precum apa si energia electrica. Iar economisirea se cunoaste la fiecare spalare. Astfel, va puteti astepta la facturi excelente, ceea ce reprezinta un mare plus daca obisnuiti sa spalati mai mult de doua masini pe saptamana.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In ceea ce priveste produsul Electrolux, avand in vedere capacitatea sa de 8 kg, noi il recomandam pentru familii cu 3-4 membrii. Avand in vedere ca este unul dintre cele mai economice produse de pe piata, masina va reprezinta o amortizare inteligenta, in timp.

Foarte multe persoane se tem de faptul ca masinile de spalat lasa cute greu de indepartat pe hainele ceva mai delicate asa cum sunt bluzele sau camasile. Insa, nu este si cazul produsului pe care vi-l prezentam. Aceasta vine cu o tehnologie speciala care permite utilizatorului sa poarte hainele de indata ce ele s-au uscat. In felul acesta, nu vorbim doar de economisirea de energie electrica si apa, ci si de timp, o resursa foarte usor de consumat in aceste vremuri moderne.

Citeste si despre Gorenje W8544N/I

Functia TimeManager este un mare plus pentru masina de spalat. Ea permite pregatirea ciclului de spalare, asftfel incat sa fie gata atunci cand utilizatorul are timp pentru el. Si apropo de functii inteligente, masina foloseste aburul pentru a putea curata eficient materiale precum lana. Acesta are rol de improspatare si netezire, prin activarea functiei numite SteamCare. Tehnologia cu abur este o alegere populara mai ales in ceea ce priveste articolele din lana, care stiti foarte bine cat de dificile sunt deoarece intra usor la apa.

Si nu doar ca masina spala rufele eficient, indepartand chiar si petele mai vechi si uscate, ci le si usuca. Si totul se realizeaza silentios, fara a deranja ceilalti locuitori ai casei sau vecinii pretentiosi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul produsului, putem spune ca acest este ceva mai mare. Investitia devine, asadar, una care necesita efort financiar, la inceput, dar apoi isi dovedeste utilitatea in orice locuinta moderna. Drept urmare, va sfatuim sa nu mai pierdeti timpul si sa o achizitionati online sau offline.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply