Electrolux EWF1274BW

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 19.03.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Orice locuinta moderna este de neimginat fara o masina de spalat care sa curete nu doar rapid hainele, ci si fara a le deteriora. Iar un astfel de produs este cel pe care il veti cunoaste in recenzia de mai jos: Electrolux EWF1274BW. (vezi reducerile de AZI)

Electrolux EWF1274BW

Despre Electrolux EWF1274BW

Electrolux EWF1274BW este genul de produs cu o incarcare standard, pentru a nu pune probleme nimanui. Dimensiunile care au fost stabilite pentru aceasta sunt si ele standard si sunt reprezentate de 52 x 60 x 85 cm. Asa ca masina nu este greu de integrat, chiar daca spatiul din baie, hol sau bucatatarie nu este mare.

Electrolux EWF1274BW
Electrolux EWF1274BW

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Numarul maxim de rotatii pe minut este de 1200, in timp ce nivelul de zgomot variaza intre 58 si 79 de db. Asadar, nu este tocmai un produs silentios, insa este unul care isi face treaba bine.

Despre Electrolux EWF1274BW

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW – magie pentru haine, de la Electrolux

Citeste si despre Beko DH8444RX

Masina de spalat rufe Electrolux EWF1274BW este un produs inteligent. Iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. Ea este cea care isi ajusteaza automat atat apa, cat si timpul si consumul de energie, in functie de cat de incarcata este.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Astfel, desi capacitatea maxima a produsului este de 7kg, acest produs nu va consuma la fel de multe resurse, daca alegeti sa puteti in cuva sa doar 4 kg. In plus, ciclul de spalare nu va dura decat atat ca trebuie, astfel incat economisirea sa poata fi bine stabilita. Drept urmare, nu etse o surpriza pentru nimeni faptul ca masina de spalat rufe de la Electrolux a fost situata in clasa de eficienta energetica A+++. De regula, cele mai multe masini de spalat se opresc unde la A+ sau A++,

Si apropo de incarcarea rufelor, acest lucru se realizeaza simplu si usor. Nu este nevoie de niciun efort special din parte utilizatorului, atunci cand vine vorba de o asemenea activitate. Ba mai mult, chiar si articolele mari precum paturile sau lenjeria de pat isi gasesc locul in cuva acestei masini si sunt perfect igienizate.

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

Ba mai mult, dozatorul in care se pune detergentul este pastrat curat. El nu trebuie spalat dupa fiecare ciclu in care este implicata masina, asa cum se intampla in cazul altor modele asemanatoare. Ci, aceasta beneficiaza de un jet de apa ce include o presiune foarte mare si are grija sa il curete de fiecare data. Aceasta duce la o completa igienizare a produsului Electrolux.

Programul QuickWash nu are cum sa nu fie mentionat. Acesta este folosit pentru a reduce durata totala a ciclurilor de spalare, fiind optiunea perfecta pentru improspatarea hainelor. De exemplu, atunci cand anotimpurile se schimba si trebuie sa va schimbati hainele din garderoba, sunteti nevoiti sa oferiti acestora o scurta reimprospatare. Ei bine, acesta este momentul perfect in care programul QuickWash intra in actiune, reusind sa-si faca treaba bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat, avand in vedere dotarile, nu este mare, ci bine stabilit. Produsul se inscrie in tipare, iar daca realizati o analiza a pietei veti observa ca multe astfel de produse au un pret asemanator. In ceea ce priveste dotarile, acestea sunt suficiente pentru un utilizator obisnuit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply