Electrolux EW7W361S

Doamenelor si domnilor, sunteti pregatiti? Pentru ce? Pentru spectaculoasa masina de spalat rufe Electrolux. Si nu orice tip de Electrolux, ci modelul Electrolux EW7W361S, un model special de masina de spalat rufe care vine dotat cu uscator. Si pentru ca ne place atat de mult aceasta masina inteligenta, am ales sa va prezentam si voua dotarile sale bune. Si iata ce am reusit sa surprindem.(ACUM la reducere)

Electrolux EW7W361S

Despre Electrolux EW7W361S

Mai intai, trebuie sa evidentieam importanta unui uscator in cadrul masinii de spalat. Acesta ajuta ca rufele sa fie gata uscate in doar 60 de minute. Practic, asezati rufele la spalat, in cuva masinii, apoi, cand aceasta a terminat procesul de spalare si clatire, apasati butonul uscatorului si lasati-l sa actioneze timp de aproape 60 de minute. Apoi, deschideti cuva masinii si asezati rufele in dulap. Sau alegeti sa le purtati.

Electrolux EW7W361S
Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EW7W361S, PerfectCare700, 1600 RPM, Spalare 10 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, Alb

Dincolo de asta, nu trebuie sa va faceti griji. Masina de spalat nu lasa cute greu de indepartat, ci apeleaza la un sistem inteligent conceput, astfel incat hainele sa poata fi apoi usor de calcat. Referitor la capacitatea masinii, trebuie sa va precizam ca este vorba de 10 kg in cazul spalarii si 6 kg in cazul uscarii. Acestea sunt valorile maxime, iar noi le consideram suficiente pentru o intrega familie.

Despre Electrolux EW7W361S

Masina de spalat rufe Electrolux EW7W361S – o supermasina de spalat cu uscator

Citeste si despre Miele TDB230WP

Electrolux EW7W361S vine cu un design simplu, de culoare alba si dimensiuni potrivite. Aceasta arata bine si se incadreaza in orice incapere. Numarul de rotatii maxim al acesteia este de 1600, ceea ce inseamna destul de mult, comparativ cu ale masini de spalat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat vine cu atributul PerfectCare 700 un sistem proiectat pentru a avea grija de tesaturile hainelor. Acesta se ocupa inclusiv de tesaturile foarte delicate, asa cum sunt matasea sau unele materiale din poliester. Ceea ce si-au propus producatorii sa faca a fost sa confere libertate utilizatorului, astfel incat el sa poata alege dintr-o multime de programe inteligente.

Mai mult decat atat, sistemul Steam Care este un sistem special al producatorului de renume Electrolux. Acesta are rolul de a ajuta la eliminarea petelor dificile, dar si de a proteja tesaturile. Aburul patrunde adanc in tesaturi si contribuie la netezirea cutelor.

Citeste si despre Indesit ITWD61252WEU

Totodata, trebuie sa vorbim si despre functia de combatere a mirosurilor. Fiind vorba de o masina de spalat moderna, aceasta ajuta la combaterea mirosurilor neplacute ce pot rezulta daca rufele sunt lasate umede in masian de spalat si nu este activata functia de uscare.

In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, in cazul acestei masini de spalat, vorbim de clasa A. Aceasta nu este la fel de eficienta din punct de vedere energetic precum alte masini, insa este firesc, avand in vedere faptul ca ea are si uscator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu putem spune decat ca acesta este mai mare. Vorbim de un pret mai pieperat, deoarece si masina vine cu o dotare speciala si anume: uscatorul. Pana la urma, daca utilizatorul ar investi separat intr-o masina de spalat rufe si un uscator, el ajunge sa cheltuiasca mai mult. Asa ca avantajul este de partea sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply