Electrolux EW6S426W

Nu ratati ofertele eMAG de azi, 26.05.2019

Cele mai mari reduceri de azi!

Nu este suficient sa investim intr-o masina de spalat buna. Trebuie sa gasim un produs care sa ne ofere rezultate exceptionale atunci cand vine vorba de haine, dar care sa ne ajute sa ne bucuram de aceasta eficienta vreme indelunga. Si cum apa a devenit foarte dura din cauza calcarului, este necesara investirea intr-o masina care sa faca fata provocarilor si care sa-ti pastreze in acelasi timp proprietatile. Iar un astfel de model este masina de spalat rufe Electrolux EW6S426W, unul dintre cele mai apreciate produse din gama Electrolux. (ACUM la reducere)

Electrolux EW6S426W

Despre Electrolux EW6S426W

Masina de spalat rufe este ideala pentru persoanele care locuiesc singure, ea avand o capacitate buna de 6 kg. Desigur, isi poate gasi locul si in locuintele cu familii, insa, acestia trebuie sa spele mai des. Din punct de vedere al numarului de rotatii, masina Electrolux EW6S426W ne ofera 1200 ceea ce nu este deloc putin, dar nici foarte mult. Sunt masini care ajung lejer la 1600 rpm.

Electrolux EW6S426W
Electrolux EW6S426W

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426W, PerfectCare600, Time Manager, Slim, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Din punct de vedere al designului, vorbim de o masina de spalat simpla, cu linii drepte si carcasa de culoare alba, asa cum au majoritatea produselor din aceasta categorie.

Despre Electrolux EW6S426W

Masina de spalat rufe Electrolux EW6S426W – o masina care va trece testul timpului

Citeste si despre Electrolux PerfectCare900 EW9H378S

Sistemul PerfectCare600 reprezinta un mare plus pentru aceasta masina de spalat rufe, deoarece aduce numeroase beneficii: tesaturile sunt mai bine pastrate, vreme mai indelungata. Dincolo de asta, masina de spalat prezentata include sistem de tipul SensiCare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Acesta este creat special pentru a adapta durata ciclui de spalare, in conformitate cu tipul de tesatura. Este firesc, de exemplu, ca bumbacul sa necesite o spalare mai indelungata. Pe cand hainele delicate, nu trebuie sa fie tinute la fel de mult sub jetul de apa.

Acest lucru influenteaza in mod direct catifelarea hainelor, dar si optima curatare a acestora. Atributul TimeManager lucreaza direct cu cele doua sisteme amintite anterior: SensiCare si PerfectCare. Astfel, este necesar ca hainele sa fie spalate atunci cand poate utilizatorul. Mai precis, in cazul masinii dem spalat Electrolux EW6S426W ciclurile pot fi programate atunci cand poate utilizatorul.

Citeste si despre Miele WCE670 WCS

In cazul dispozitivului Electrolux EW6S426Wvorbim de Clasa A+++. Aceasta inseamna o deosebita economisire de energie, avand rolul de a scuti utilizatorul de efort financiar. Iar ca sa va faceti o idee in ceea ce priveste resursele, va spunem ca nici consumul de apa nu este exagerat. Este vorba mai precis de 9999 L anual.

Masina de spalat are o incastrare standard si o incarcare frontala. Materialul din care este confectionata cuva este de buna calitate, fiind vorba de carbonat. Din punct de vedere al nivelului de zgomot, din pacate, nu putem spune ca Electrolux EW6S426W este prea silentioasa. Este vorba de 58 de db in timpul spalarii si 79 in timpul vitezei de centrifugare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este mare, ci este adaptat unei masini de spalat care vine cu programe interesante, precum cele care permit hainelor o calcare mai usoara sau celor special create pentru materiale mai pretentioase precum lana. Totodata, nici programele cu spalare intensiva, precum lana, nu sunt de neglijat in cazul acestui produs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply