Electrolux EW6F348SA

Masina de spalat rufe Electrolux arata premium si vine cu o multime de caracteristici de care abia asteptam sa va povestim. Dar, deocamdata, sa ne concentram putin asupra designului. Cum a rezultat aceasta masina de spalat rufe? Printr-o combinatie armonioasa de alb, cu negru si cateva tente de gri inchis. Cuva masinii se deschide larg si se face remarcata, inca de la inceput. In plus, panoul de control al acesteia este o combinatie intre LED si butoane intuitive, fapt care face comunicarea cu utilizatorul foarte usoara si placuta. (Doar acum la reducere)

Electrolux EW6F348SA

Despre Electrolux EW6F348SA

Dincolo de asta, vorbim despre Electrolux EW6F348SA ca despre o masina de spalat rufe inteligenta si economic. Si luam decizia corecta atunci cand facem acest lucru, deoarece produsul face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna cea mai economica de pe piata.

Electrolux EW6F348SA
Masina de spalat rufe Electrolux EW6F348SA, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, AutoDose, WiFi, Fuzzy Logic, Alb

Din punct de vedere al dotarilor cuvei, nu doar ca aceasta se deschide generos si permite o manevrare usoara, dar vine si cu o capacitate maxima de 8kg. Numarul de rotatii este mediu spre mare, respectiv 1400 rpm. Iar daca vreti sa stiti cum am preluat acest reper, va spunem ca masinile cu un numar redus de rotatii sunt cele care au in jur de 800-1000 rpm, iar cele cu adevarat generoase ajung la 1600 rpm.

Despre Electrolux EW6F348SA

Electrolux EW6F348SA – masina de spalat care nu are nevoie de prezentare

Citeste si despre Candy GVS HY9A2TCE-S

Functia de AutoDose este un mare plus si se dovedeste o caracteristica specifica Electrolux. Ea a fost creata de catre producatori pentru a preveni risipa. Si bine au facut. De cele mai multe ori, suntem tentati sa risipim resurse, fara sa ne dam seama de acest lucru. Asa ca folosim prea mult detergent sau prea mult balsam, iar cantitatea de rufe introduse nu are nevoie de asta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In plus, masina de spalat prezentata nu vine singura, ci impreuna cu o aplicatie inteligenta numita MyElectrolux. Ea permite controlul de la distanta a masinii, direct de pe smartphone, fara niciun fel de complicatii.

Aceasta aplicatie poate fi folosita pentru a downloada programe. Iar utilizatorii se pot bucura de o serie de programe care sa faca din procesul de spalare unul mult mai atractiv si mai potrivit tesaturilor.

Citeste si despre Indesit EWD 71051 W EU

Ba mai mult, exista un consilier de ingrijire care ii sfatuieste pe utilizatori ce sa aleaga si cum sa-si ingrijeasca tesaturile. Ba mai mult, setarile favorite pot fi salvate in MyFavourites. In orice caz, cei care aleg acest produs nu trebuie sa-si faca griji pentru ca fibrele sunt deopotriva tratate cu atentie si perfect igienizate.

Si ceaa ce este cu adevarat impresionant la aceasta masina de spalat rufe este faptul ca ea face parte din categoria celor care ofera caracteristici bune, insa pentru un pret relativ modest. Utilizatorii nu sunt nevoiti sa scoata foarte multi bani din buzunar pentru a putea beneficia de un produs eficient si interesant. Iar asta reprezinta un mare plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Iar daca ne intrebati ce lipseste acestui produs, suntem tentati sa spunem ca un uscator. Atat. In rest, ea vine cu toate trasaturile moderne de care un utilizator obisnuit ar avea nevoie. In rest, nu putem identifica nimic ca fiind lipsa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply