Daewoo DWD-CV703W

Credeati ca masinile de spalat trebuie sa aiba mereu dimensiuni mari? Dar ce se intampla cu baile modeste? De ce sa muti masina de spalat pe hol sau in debara, cand locul cel mai potrivit pentru ea este in baie. Noi zicem sa nu mai pierdeti timpul. Profitati acum de oferta noastra si alegeti o masina de spalat cu adevarat diferita: Daewoo DWD-CV703W. (vezi reducerile de AZI)

Daewoo DWD-CV703W

Despre Daewoo DWD-CV703W

Daewoo DWD-CV703W este o masinuta de spalat cu dimensiuni foarte modeste. Insa, tocmai acesta este atuul sau principal. In afara de asta, ea arata cochet si este un produs elegant, capabil sa spele simultan 3 kg de rufe. Tocmai de aceea, noi o recomandam pentru baile mici, asa cum sunt cele ale unei pensiuni sau ale unui hotel si pentru persoanele care locuiesc singura.

Daewoo DWD-CV703W
Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV703W, 3 kg, 700 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, Montare pe perete, Alb/Negru

O alta situatie in care masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV703W se dovedeste o alegere buna, este in cazul camerelor de studenti. Stim cu totii cat de inghesuite si modeste pot fi aceste camere. Asa ca o masina de spalat de dimensiuni mici se va dovedi achizitia perfecta, care sa economiseasca spatiu. Ba mai mult, sunt persoane care au ales montarea acestui produs pe un yacht sau un vapor care include si cabina de dormit pentru pasageri.

Despre Daewoo DWD-CV703W

Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV703W � o altfel de masina de spalat

Citeste si despre Hotpoint NLM11 925 WW A EU

Nu uitam nici de clasa de eficienta energetica a produsului. Pe cat este de mica aceasta masina, pe atat este de economica. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum foarte redus. Ba mai mult decat atat, clasa A+++ este cea mai economica de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de asta, aceasta masina de spalat are grija de mediul inconjurator. Ea aduce importante economisiri de si, implicit, reduce resipa unor resurse atat de importante.

La toate acestea, se adauga si un Motor de tip Inverter. Acest nu este foarte silentios, dar nici nu produce un zgomot puternic. Este oarecum mediu, din acest punct de vedere. Motorul are un sistem de functionare care reduce numarul de vibratii, astfel incat zgomotul deranjant sa fie pe cta posibil diminuat.

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Un alt aspect care trebuie remarcat despre designul acestei masini de spalat, este faptul ca ea se poate monta pe perete. Acest lucru inseamna si mai putin spatiu ocupat, fapt care ii va ajuta foarte mult pe utilizatori.

La toate acestea, se aduaga si faptul ca masina de spalat prezentat are grija de balsamul si detergentul consumate. Astfel, ea permite masurarea acestor resurse si vine cu o dimensiune potrivita pentru a putea adauga in voie aceste doua ingrediente care ajuta la o perfecta iginenizare a rufelor. Asa ca, masina de spalat ofera utilizatorilor suficienta libertate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In schimb, ce nu este mini in cazul acestei masini de spalalt rufe, este pretul. Pretul este destul de piperat, mai mare chiar si decat media masinilor de spalat obisnuite/ normale. Insa, pentru cei care isi doresc sa economiseasca mult si sa aiba o masina de spalat care se asaza pe perete, aceasta este fara doar si poate o solutie excelenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply