Daewoo DWD-CV702G

Nimic nu se compara cu posibilitatea de a scapa de multe activitati casnice si care ar putea fi date fara prea mult efort si fara probleme unor electrocasnice de incredere si mai mult unora care sa se plieze foarte bine pe langa orice cerinta. Daewoo DWD-CV702G poate fi modelul de care aveti nevoie pentru a vedea si mai bine acest lucru si asta pentru tot ceea ce inseamna spalarea rufelor murdare.(ACUM la reducere)

Daewoo DWD-CV702G

Despre Daewoo DWD-CV702G

O masina de spalat rufe precum acest model Daewoo DWD-CV702G poate fi pozitionata fara probleme in orice locuinta si nu numai iar asta pentru ca vine cu unele caracteristici moderne si mai mult decat atat unele foarte avantajoase.

Daewoo DWD-CV702G
Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G, 3 kg, 700 RPM, Clasa A++, Montare pe perete, Alb/Negru

Ca si mici inconveniente ce pot influenta partea de achizitie a acestui model Daewoo DWD-CV702G vom avea ceea ce inseamna pretul de achizitie al acestui model si acesta ar cam fi singurul element.

Despre Daewoo DWD-CV702G

Oferta completa a Daewoo DWD-CV702G

Citeste si despre Bosch WAB20262BY

Am inceput detalierea acestui mic electrocasnic prin faptul ca este o masina de spalat rufe insa ceea ce este si mai atractiv este posibilitatea de a fi utilizata aproape oriunde. Ceea ce ii permite sa fie prietenoasa este gabaritul si designul pe care le are si asta pentru ca Daewoo DWD-CV702G este un model cu montare pe perete si mai mult cu dimensiune de 60 cm in inaltime, 55 cm in latime, 30.2 cm in adancime iar ca si greutate are doar 16.5 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din partea de dimensiune si de design va puteti da foarte usor seama ceea ce inseamna posibilitatea ca acest model sa fie prezent intr-o locuinta normala, intr-o camera de camin sau de ce nu chiar si intr-o pensiune, apartament de inchiriat in regim hotelier sau casa de vacanta.

Cu o dimensiune mai redusa decat a altor modele de masini de spalat puteti sa va asteptati si la o capacitate de incarcare mai redusa. Posibilitatea de a spala insa pana la 3 kg de rufe nu este deloc de neluat in calcul si asta cu atat mai mult cu cat acest lucru se poate face intr-un mod avantajos si economic in acelasi timp.

Citeste si despre LG F2J6QY0W

Partea de spalare avantajoasa se leaga si de ceea ce inseamna consumul de resurse si veti avea unul mediu anual de 6600l iar pentru ceea ce inseamna consumul de energie electrica veti avea pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++.

Nu este important insa doar consumul de resurse aferent utilizarii sau functionarii acestei masini de spalat rufe ci si partea de utilizare efectiva sau de eficienta a spalarii. In aceasta categorie putem pozitiona cele 6 programe disponibile si intre care se afla cele functie de tipul tesaturii sau poate cel de spalare rapida de doar 29 minute. Pentru lista de caracteristici ce pot fi vazute ca si posibile beneficii mai putem adauga si partea de panou de comanda de tip touch screen.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Trebuie vazute si unele elemente de siguranta si asta pentru ca Daewoo DWD-CV702G vine cu functii precum blocarea accesului la interfata de control sau poate tehnologii precum cea low noise sau cea star drum.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply