Candy GVS H10A2TCE-S

Un uscator de rufe nu ar trebui sa lipseasca dintr-o locuinta in ziua de astazi. Acesta are numeroase beneficii pentru o familie, fiind de mare ajutor. Rufele dumnevoastra vor fi uscate indiferent de materialul pe care il au acestea, care poate fi mai gros sau mai subtire. Ce poate fi mai avantajos decat sa stiti ca rufele dumnevoastra vor fi uscate intr-un timp scurt, fiind lasate in aparatul care isiva face treaba asa cum trebuie. Astfel, va recomandam un astfel de model, acesta fiind Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE-S.(Doar acum la reducere)

Candy GVS H10A2TCE-S

Despre Candy GVS H10A2TCE-S

Exteriorul alb pe care il are aparatul este des intalnit in cazul multor aparate electrocasnice. Despre acesta mai trebuie spus faptul ca are dimensiuni destul de bune. Mai exact, adancimea sa masoara 60 cm, iar latimea tot de 60 cm. Inaltimea pe care o are dispozitivul este si ea de 85 cm. Ca greutate, acesta cantareste 41 Kg.

Candy GVS H10A2TCE-S
Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE-S, Pompa de caldura, 10 kg, Tehnologie Smart, Sensor Dry, Display, Clasa A++, Alb

Desigur ca, este important ca un uscator de rufe sa aiba o capacitate potrivita care sa fie potrivita masinii de spalat. In acest fel, aceeasi cantitate de rufe va fi uscata, fara sa ramana rufe care sa nu fie uscate.

Despre Candy GVS H10A2TCE-S

Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE-S – partea tehnica a dispozitivului

Citeste si despre Slim LG F2J5WN7S

Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE-S este un uscaotr cu pompa de caldura. Acesta are si o incarcare de tip frontal, iar panoul de comanda al acesteia este de tip digital. Despre clasa de eficienta energetica a acestui model trebuie spus ca este cea de tip A++, o clasa care nu consuma mult curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Aceasta este exact ce va trebuie pentru ca dumneavoastra sa aveti rezultate cat mai bune in ceea ce priveste consumul de curent electric. Astfel ca, nu veti mai da multi bani pentru facturile la curentul electric intrucat acesta va va ajuta sa faceti economii.

Uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE-S are o capacitate destul de mare, de 10 kg, aceasta fiind importanta pentru a usca rufe pentru o familie formata din 4 membrii. Astfel, va veti bucura de numeroase avantaje din acest punct de vedere. Astfel,

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS C10DE-S

Despre nivelul de zgomot pe care il emite aparatul trebuie spus ca este de 66 dB. Referitor la hubloul pe care il detine acesta trebuie mentionat faptul ca are o deschidere spre partea dreapta. Pornirea intarziata pe care o are aparatul este importanta intrucat veti putea seta astfel incat acesta sa inceapa programul atunci cand aveti si altceav de facut. Tehnologia sa este SENSORMATIC, o tehnologie performanta care s-a dovedit a oferi rezultate cat se poate de bune.

Economisiti bani si timp cu ajutorul dispozitivelor moderne pentru uscarea rufelor. Unul dintre aceste dispizitive este chiar uscatorul de rufe Candy care va va ajuta sa econimisiti bani si energie atunci cand aveti nevoie ca rufele dumnevoastra sa fie uscate pentru a le putea purta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, uscator de rufe Candy GVS H10A2TCE-S este un produs de calitate cu multe functii bune. Acesta include trasaturi moderne, ceea ce inseamna ca va fi un aparat care isi merita banii. Mai ales ca acesta nu are un pret crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply