Candy GVC D1013B-S

Nu stiu cati romani au in casa un uscator de rufe, acestea fiind inca produse de calitate premium pe piata de la noi. Dar asta nu inseamna ca nu merita sa le cumperi, mai ales cum nu toate sunt foarte scumpe. Unele sunt chiar acceptabile, asa cum se intampla si in cazul lui Candy GVC D1013B-S, un model ceva mai simplut, dar care vine cu avantajul de a avea un grad de accesibilitate mult mai ridicat.(oferta de AZI aici)

Candy GVC D1013B-S

Despre Candy GVC D1013B-S

Candy Hoover este o firma destul de cunoscuta si cu multe aparate la noi pe piata. Acest uscator este unul dintre cele mai bune ca pret, nu doar din oferta lor, ci si din cea a tuturor firmelor. Asa ca merita un pic de atentie.

Candy GVC D1013B-S
Uscator de rufe Candy GVC D1013B-S, 10 kg, Condensare, Alb

In ceea ce priveste design-ul, Candy GVC D1013B-S arata chiar bine. Ca orice uscator, are exact acelasi aspect precum o masina de spalat. Are o cuva incapatoare si un panou de control modern, cu afisaj LCD chiar daca in sine controlul ramane preponderent mecanic. Totusi, nu se poate spune ca vorbim despre un aparat micut. Ai nevoie in spatiu in casa pentru el, dar niciun uscator nu se potriveste in locuintele mici, asa ca nici de la acesta nu ar trebui sa existe asteptari in acest sens.

Despre Candy GVC D1013B-S

Volum mare, clasa energetica mai slaba

Citeste si despre Whirlpool AWS 61212

De fapt, capacitatea de uscare este una chiar impresionanta. Candy GVC D1013B-S poate sa faca fata la 10 kg de rufe, ceea ce este mai mult decat pot duce multe masini de spalat. Conteaza insa si tipul rufelor, pentru ca materialele sensibile trebuie sa fie puse in numar cat mai redus.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest uscator de rufe

Si numarul de programe este unul ok. Aparatul are 18 programe, trei trepte de temperatura si poate sa fie incarcat si la jumatate. Exista diversitate si e normal sa fie asa, intrucat Candy GVC D1013B-S poate sa usuce si lana, dar si alte materiale sensibile.

Iar controlul e facil. Asa cum spuneam, uscatorul are un panou destul de comun, asa ca setarile sunt la indemana oricui. Chiar daca modul de functionare e unul modern, prin condensator, acest lucru nu se vede si la nivelul comenzilor.

Citeste si despre Indesit Innex XWDE 961480X

Partea mai slaba a lui Candy GVC D1013B-S, daca putem spune asta, este clasa energetica. Uscatorul face parte din categoria B, ceea ce explica si pretul. Asa ca va consuma un pic mai mult. Dar nici nu trebuie sa crezi ca facturile vor creste atat de mult. Un uscator, chiar si unul dintr-o clasa mai slabuta, ajunge sa consume cat o masina de spalat, deci e ok.

Si sa nu uitam ca uscatoarele nu sunt cele mai ieftine electrocasnice. Candy GVC D1013B-S are insa un pret mult mai bun decat cel al majoritatii modelelor din Romania. Un avantaj in plus, bineinteles, asa ca merita sa profiti.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Candy GVC D1013B-S este un uscator bun ma ales pentru cei care isi doresc un aparat ok, dar fara a cheltui extrem de mult. Si daca stii asta, il vei aprecia cu siguranta. In ceea ce priveste programele, e la fel ca oricare altul, deci nu pierzi nimic daca il iei in detrimentul unuia mai scump.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply