Candy CSS 1292D3-S

Spalarea rufelor poate fi o activitate importanta si usoara intr-o familie si intr-o locuinta sau poate fi vorba despre o situatie problematica si asta daca aveti poate o cantitate mai mare de rufe sau daca este vorba despre detinerea unei masini de spalat ineficiente sau depasite insa totul poate fi rezolvat de Candy CSS 1292D3-S.(cea mai buna oferta AICI)

Candy CSS 1292D3-S

Despre Candy CSS 1292D3-S

O noua masina de spalat poate fi ce are nevoie multa lumea iar ceea ce poate sa recomande acest model este in prima faza partea de pret de achizitie pe care il are si care nu este unul deloc deranjant. Pretul Candy CSS 1292D3-S poate fi privit de sine statator sau poate fi vorba despre analiza sa prin prisma functiilor si programelor.

Candy CSS 1292D3-S
Masina de spalat rufe Candy CSS 1292D3-S, 9 kg, 1200 rpm, Smart Touch, NFC, 16 programe, Functie aburi, Clasa A+++, Alb

Cea mai buna decizie cu privire le alegerea sau utilizarea acestui model poate fi legata de partea de comparatie a tuturor caracteristicilor pe care le detine insa puteti ajunge totusi la un raport pret/ calitate destul de echitabil.

Despre Candy CSS 1292D3-S

Candy CSS 1292D3-S in actiune

Citeste si despre Candy GRAND’O VITA GVS 158TH3-S

Punerea la treaba a acestui model poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a putea sta linistiti fara a va face griji cu privire la grija rufelor, la efortul pe care trebuie sa il depuneti sau cu privire la timpul pe care il veti petrece spaland. Toate aceste beneficii se pot lega de oferta Candy CSS 1292D3-S insa avem de vazut si partea de design si de aspect si nu doar nuanta alba pe care o are.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

La categoria design-ului mai putem aseza si alte elemente si intre acestea poate fi vorba despre gabaritul pe care il are masina de spalat. Acest gabarit se leaga in prima faza de inaltimea de 85 cm, latimea de 60 cm dar si de adancimea de 52 cm insa constructiv mai avem si partea de dispunere a hubloului astfel incat sa poate fi operat foarte usor.

Tot la capitolul constructie mai putem identifica si panoul de comanda al acestui model si faptul ca veti avea elemente mecanice dar si digitale iar daca selectorul de programe la majoritatea este in centru la acest model este in partea lateral dreapta. Se pot deduce insa multe elemente din ceea ce inseamna gabaritul pe care il are acest model si poate fi vorba chiar si despre capacitatea de incarcare de pana la 9kg.

Citeste si despre Miele WCI 670 WPS

Spalatul unei astfel de cantitati poate fi de regula o provocare si din perspectiva consumului de resurse insa aveti avantajul ca Candy CSS 1292D3-S sa fie pozitionata in clasa de eficienta energetica A+++. Daca este vorba despre consumul de timp atunci trebuie sa ne legam de programele pe care le ofera si de care dispune acest model fiind vorba despre un total de 16.

Puteti sa gasiti cu siguranta un program avantajos pentru voi dar puteti sa gasiti si o parte de timp redus si asta prin programul rapid si prin alegerea unei viteze de centrifugare de pana la 1200 rpm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu mai ramane decat partea de functii si tehnologii detinute de Candy CSS 1292D3-S si veti avea functia Steam, timerul de pana la 24h, blocarea de siguranta sau tehnologia NFC.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply