Bosch WVH28420BY

Daca nu ati luat inca o decizie referitoare la achizitia unei masini de spalat rufe va putem face o sugestie. Este vorba despre Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY.(vezi reducerile de AZI)

Bosch WVH28420BY

Despre Bosch WVH28420BY

Adancimea de care beneficiaza acest produs este de 59 cm. In plus, latimea sa este de 59.8 cm. De asemenea, este necesar de specificat si faptul ca are o greutate de 85 Kg. Nu ii lipseste nici cablul a carui lungime este de 210 cm. Este important de spus faptul ca acest model este de culoare alba.

Bosch WVH28420BY
Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY, 7 kg spalare/4kg uscare, 1400 RPM, TouchControl, VarioPerfect, Clasa A, Alb

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY are un consum anual de energie de 952 kWh. Despre consum de putere intr-un program standard trebuie spsu ca este de 4.76 kWh. Anual, acest model consuma 10 l de apa. Clasa energetica a produsului este A. La centrifugare, acest produs dispune tot de clasa A.

Despre Bosch WVH28420BY

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY � trasaturile demne de precizat ale acestui model

Citeste si despre Arctic APL71022BDW0

ot despre acest dispozitiv mai trebuie precizat si faptul ca are in dotarea sa un uscator cu o capacitate de 4 kg, aceasta fiind destul de buna. Despre nivelul de zgomot la un ciclu de spalare pe care il include acest model este 61 dB. Programele pe care le are acest model sunt: Uscare intensiva, Uscare delicata, Uscare & Spalare 60′, acestea fiind utile pentru ca rufele dumneavoastra sa fie ingrijite si uscate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Tipul acestei masini de spalat rufe are o incarcare frontala, ceea ce inseamna ca va fi usor de folosit. Referitor la capacitatea sa de incarcare trebuie spus ca este una destul de mare, aceasta fiind de 7 Kg. De precizat este si faptul ca acest exemplar are o viteza maxima la centrifugare de 1400 rpm. Zgomotul produs de aparat le centrifugare are si el un nivel de 74 dB.

De asemenea, este important de spus faptul ca aparatul include si un nivel de zgomot la spalare de 46 dB. In ceea ce priveste cuva sa trebuie specificat faptul ca este realizata din plastic. Referitor la o functie speciala a acestei masini de spalat rufe cu uscator trebuie spus ca este EcoSilence Drive�. De asemenea, are si functie de detectare a spumei, aceasta fiind cea de siguranta. Mai mult decat atat, tot importanta este si tehnologia pe care o are acesta, aceasta fiind ActiveWater Plus.

Citeste si despre Candy CSS 1292D3-S

HygieneCar este o alta functie importanta pe care o are aceasta masina de spalat rufe. Aceasta este o combinatie intre pre-uscare la temperatura inalta. Programele la spalare pe care le prezinta acest dispozitiv sunt destul de bune, acestea fiind: lana Program extra-clatire, Drenare, Curatare tambur, Delicate/Matase. Referitor la programul rapid pe care il are acest aparat trebuie spus ca are o durata destul de buna, aceasta fiind de 15 min. AirCondensation Technology este functia datorita careia consumul de apa va fi unul redus.

Peretii laterali antivibratii sunt cei care vor atenua zgomotul in timpul spalarii si centrifugarii, ceea ce este un mare plus intrucat zgomotul nu va mai fi atat de puternic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28420BY este un aparat electrocasnic modern demn de luat in considerare cand vine vorba de o noua achizitie pentru locuinta unei familii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply