Bosch WVG30442EU

Un model Bosch WVG30442EU poate sa fie exact ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de tot ce inseamna confort dar in acelasi timp poate fi si varianta prin care veti putea aduce confortul la nivelul dorit in cadrul unei locuinte mai reduse ca si suprafata.(vezi reducerile de AZI)

Bosch WVG30442EU

Despre Bosch WVG30442EU

Bosch WVG30442EU poate fi vazut si ca un element necesar in cadrul unei activitati comerciale sau poate in cadrul unei afaceri care inseamna o cantitate foarte mare de rufe sau articole textile ce trebuie spalate.

Bosch WVG30442EU
Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVG30442EU, EcoSilence Drive, 1500 RPM, 7 kg spalare/4 kg uscare, Clasa A, 60 cm, Alb

In toate cazurile si in toate situatiile un nou electrocasnic nu are cum sa nu fie considerat si ca plus pentru toti cei care il vor utiliza sau vor avea de castigat de pe urma utilizarii sale.

Despre Bosch WVG30442EU

Eliminari cu Bosch WVG30442EU

Citeste si despre Gorenje Slim W6EU

O masina de spalat automata cu siguranta poate sa elimine tot ceea ce inseamna efortul si timpul pierdut cu o masina semi-automata sau cu spalarea manuala a unor rufe. Exista si cazuri in care poate este nevoie de spalarea unor rufe sau articole mai delicate insa daca optati pentru aducerea unui model Bosch WVG30442EU in slujba voastra cu siguranta nu veti avea probleme nici in aceasta directie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Sunt multe alte elemenet care pot face din modelul acesta ceea ce aveti nevoie sau ceea ce va poate ajuta cel mai mult. Putem sa ne referim si la functia de uscator de rufe ceea ce inseamna ca veti avea in cadrul unui electrocasnic doua produse unul mai avantajos decat celelalt. O astfel de functionare si de utilizare mai poate insemna si eliminarea multor inconveniente care tin de uscare rufelor pe sfoara sau pe unele dispozitive improvizate.

Fiind o masina de spalat cu uscator este prioritar sa analizam partea de spalare a rufelor si pe urma cea de uscare si veti avea o capacitate de incarcare de 7kg. Aceasta cantitate va beneficia de grija sporita acordata de o cuva din plastic dar si de 12 programe pe care sa le folositi dupa bunul plac si dintre care amintim doar cel Allergie Plus, cel pentru Geci cu puf sau cel de curatare a tamburului.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE

Economia de timp in materie de spalare poate fi data de prezenta unui program de spalare rapida de 15 minute in cazul in care rufele nu sunt murdare tare si de o viteza de centrifugare de pana la 1500 rpm. Trecerea la partea de uscare se va face insa tinand cont de faptul ca veti avea o capacitate de incarcare de 4kg dar si programe precum uscare delicata, intensiva sau uscare si spalare.

Cum am precizat faptul ca veti putea castiga si spatiu nu doar timp si efort trebuie sa vedem si pozitionarea Bosch WVG30442EU in locuinta sau in locul ales de voi. Pentru asta va conta dimensiunea de 85 x 60 x 59 cm insa la care mai punem si hubloul cu o dimensiune de 32cm si o deschidere spre stanga.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In privinta resurselor consumate de Bosch WVG30442EU si a economiei din acest punct de vedere nu avem decat pozitionarea in clasa de eficienta energetica A si nivelul mediu anual de apa de 23600l.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply