Bosch WIW28540EU

Care este solutia pentru locuintele de dimensiuni mici? Ei bine, in cazul unor astfel de case sau apartamente, dimensiunile cele mai mici sunt ale incaperilor precum baia sau bucataria. Asa ca cea mai buna solutie este optarea pentru dispozitive electronice care sa nu ocupe mult si care sa se integreze perfect in mobilier. Iar un exemplu concret este chiar masina de spalat Bosch WIW28540EU. (Doar acum la reducere)

Bosch WIW28540EU

Despre Bosch WIW28540EU

De regula, masinile de spalat sunt printre cele care ocupa foarte mult. Dar nu si acest produs din gama Bosch. Bosch s-a gandit la cei cu incaperi mai modeste si a venit cu o solutie ale carei performante sa nu fie afectate in vreun fel.

Bosch WIW28540EU
Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIW28540EU, 8 Kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Astfel, modelul Bosch WIW28540EU vine cu acelasi numar impresionant de rotatii, ca o masina de spalat obisnuita, respectiv 1400. Acestea duc la eliminarea apei din rufe, astfel incat ele sa se usuce mai rapid. Tot masina de spalat, desi redusa ca dimensiune, vine cu o capacitate buna de 8 kg. Acest numar este suficient inclusiv pentru cei care aleg sa isi spele mai des hainele sau lenjeria de pat.

Despre Bosch WIW28540EU

Bosch WIW28540EU � o masina de spalat incorporabila care aduce rezultate bune

Citeste si despre AEG T8DBC49S

Da, in cazul acestei masini marca Bosch, vorbim si despre rezultate in ceea ce priveste spalarea. Iar lor li se adauga tehnologii moderne precum Active Water Plus. Aceasta din urma vine cu 3 componente: regleaza automat si continuu incarcatura, actioneaza prin senzori si are un flux de apa bun si un sistem inovator al tamburului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Bosch WIW28540EU este genul de masina de spalat care vine si cu o clasa de energie electrica extraordinar de buna. Asa cum probabil va asteptati, este vorba despre A+++. Aceasta aduce cel mai mic consum de energie electrica si reprezina un mare avantaj pentru toti cei care obisnuiesc sa spele mult si des.

Tot masina Bosch este cea care are peretii laterali de tipul antivibration. Acest lucru o face putin mai silentioasa, fiind genul de model extrem de util pentru cei care vor sa spele seara si sa nu-i deranjeze pe vecini. In plus, miscarile uniforme ale tamburului ajuta tesaturile sa-si pastreze textura si sa nu se agate. Iar reducerea vibratiilor face ca masina de spalat rufe sa fie silentioasa inclusiv atunci cand vine vorba despre centrifugare.

Citeste si despre Electrolux EW7W368SI

Pretul modelului prezentat este bine stabilit, daca ne raportam corect la ceea ce ofera. Este un model inovator cu design clasic, dar placut si eficient. In plus, toate caracteristicile sale au in centrul lor confortul utilizatorului.

Bosch WIW28540EU este un produs care merita aprecierea utilizatorilor si pentru ca vine cu sistem automat de lupta impotriva petelor. Mai precis, prin intensitatea cu ajutorul careia misca tamburul, dar si prin capacitatea de combinare a ingredientelor care se folosesc, de regula, atunci cand vine vorba despre spalare, aceasta masina de spalat indeparteaza chiar si pete comune cum sunt cele de cafea. Cafeaua are o reputatie pentru faptul ca patrunde adanc in tesaturi si le si deterioreaza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Time Light este un alt plus care ofera informatii despre modul de functionare al masinii, dar si despre timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply