Bosch WAT28761BY

Importanta unei masini de spalat rufe pentru o locuinta nu se mai pune la indoiala. Spalatul rufelor este un lucru necesar. Acesta se poate realiza destul de usor daca aveti masina de spalat rufe potrivita. Iar pentru a face o astfel de alegere este nevoie de timp si de documentare. Astfel, este important ca aceasta sa fie una care sa aiba cat mai multe caracteristici bune, respectiv cat mai multe programe. Un model util fara doar si poate este masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY. (ACUM la reducere)

Bosch WAT28761BY

Despre Bosch WAT28761BY

Acest model detine un hublou care are 32 cm. Cat despre adancimea pe care o include acest exemplar, trebuie spus ca este de 59 cm. Important de precizat este si inaltimea de care dispune acest model, aceasta fiind de 84.8 cm. 

Bosch WAT28761BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY, ActiveOxygen, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Greutatea produsului din gama Bosh este de 72 Kg. Culoarea carcasei exterioare a acestei masini de spalat rufe este albul. Nu trebuie sa va sperie acest lucru intrucat se va curata destul de usor daca sunt alese solutiile de curatare potrivite. 

Despre Bosch WAT28761BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY – un aparat electrocasnic indispensabil

Citeste si despre Candy S-Line CS C8DG-S

In primul rand, despre acest exemplar trebuie spus ca are un consum anual de 152 kWh. In plus, consumul de putere de care dispune acesta intr-un program standard este de 0.42 kWh. De asemenea, trebuie precizat faptul ca aceasta masina de spalat rufe va avea un consum de 11220 l. Clasa A+++ este cea care va ajuta sa aveti un consum scazut de curent electric, ceea ce este un mare plus pentru locuinta dumneavoastra. Masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY are o eficienta energetica centrifugare ce apartine clasei B. Eficienta energetica spalare face si ea parte din clasa A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Pe de alta parte, un alt aspect important de mentionat despre acest model se refera la incarcarea sa care este de tip frontal, ceea ce reprezinta un avantaj pentru toti utilizatorii. Pe de alta parte, este necesar de precizat faptul ca acest exemplar are o capacitate de incarcare destul de mare, aceasta fiind de 9 kg. Astfel, acest model este exact ceea ce aveti nevoie daca faceti parte din familiile numeroase. Precizam faptul ca acest model are si o viteza maxima de centrifugare de1400 rpm.  Cat despre nivelul de zgomot la centrifugare produs de acest exemplar trebuie precizat si faptul ca este de 73 dB. Referitor la procesul de spălare trebuie spus ca va emite un nivel de zgomot de 48 dB. 

Cuva acestuia este de realizata din plastic, iar hubloul se deschide spre partea stanga. In plus,  panoul de comanda al aparatului este de tip digital, fiind moderna din acest punct de vedere.

Citeste si despre Hotpoint Aqualtis AQC92F7TM

Masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY  prezinta functia de oprire fara centrifugare, precum si ciclu antisifonare la sfarsit program. Drept functii de siguranta ale acestui model sunt sistemul de detectare a spumei, precum si cea de blocare a accesului interfetei. Este util de precizat si faptul ca prezinta si tehnologia de control a balansului. 

Masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY prezinta programele: pentru rufe delicate, program spalare manuala, matase, bumbac, sintetice, program sport, camasi, allergie plus, drum clean, rapid/mix, night wash, super rapid 30’/15′, ActiveOxygen Refresh. Astfel ca, in total acest programe sunt de 13, acest lucru fiind unul cat se poate de util pentru necesitatile dumnevoastra. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, masina de spalat rufe Bosch WAT28761BY este un model important si util pentru o locuinta unde se spala destul de mult. Iar pentru a face acest lucru mai usor si rapid, un astfel de model reprezinta o alegere buna. Mai ales ca nu are un pret prea mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply