Bosch WAT28661BY

Va aflati in cautarea unei masini de spalat rufe buna? Atunci aveti nevoie fara doar si poate de modelul Bosch WAT28661BY, o intruchipare a eficientei de spalare, intr-un deisgn simplu si elegant. (Doar acum la reducere)

Bosch WAT28661BY

Despre Bosch WAT28661BY

Masina de spalat are culoarea alba, in timp ce detaliile ei raman gri inox. Ea are o latime de 60 de cm, ceea ce va ajuta sa va dati seama de faptul ca nu ocupa foarte mult.

Bosch WAT28661BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT28661BY, Sistem i-Dos, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Si pentru ca ne propunem sa va uimim inca de la inceput, masina vine cu un sistem i-Dos care determina o dozare autimata a detergentului si balsamului. Este vorba de o precizie milimetrica a acestuia, pentru a optimiza consumul de apa.

Despre Bosch WAT28661BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT28661BY – un produs inteligent, care se face remarcat

Citeste si despre Samsung WW90M644OPX/LE

Da, masina de spalat rufe Bosch WAT28661BY are capacitatea de a se face remarcata inca de la primele utilizari. Astfel, ea da dovada de generozitate in ceea ce priveste numarul de rotatii, economisirea de energie electrica, dar si volumul de rufe pe care le poate spala simultan, fara a intampina probleme. Dar pentru ca voi, in calitate de utilizatori, sa intelegeti exact despre ce este vorba, iata ce inseamna mai exact fiecare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

In primul rand, din punct de vedere al numarului de rotatii, vorbim despre 1400. Acest lucru inseamna destul de mult, atat pentru o perfecta spalare a rufelor si lenjeriilor de pat, cat si pentru stoarcerea si clatirea corespunzatoare a acestora. In al doilea rand, vorbim de o capacitate de stocare de 9 kg. Este o masina foarte generoasa, avand in vedere faptul ca media este undeva la 6-7 kg.

Referitor la economisire, putem spune ca masina da dovada de excelenta. Ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un real beneficiu pentru utilizator. Iar reducerea consumului se cunoaste inca de la primele utilizari ale produsului.

Citeste si despre Samsung DV80M5010QW/LE

O functie interesanta pentru aceasta masina este ActiveWater Plus. Aceasta determina economisire de bani, avand rolul de a proteja in acelasi timp mediul inconjurator. Practic, aceasta tehnologie include trei componente esentiale: prin Active Water Plus – se determina un reglaj permanent al incarcaturii, iar in functie de acesta rezulta consumul de apa si detergent. Fra risipa, fara batai de cap.

Drept urmare, masina nu va permite sa adaugati mai multe rufe decat numarul maxim indicat. Iar daca alegeti sa spalati mai putine, nicio problema. Ea va optimiza consumul de apa. Totodata, pentru a face acest lucru masina va tine cont si de tesaturi, astfel incat sa nu le deterioreze in timpul ciclului de spalare. Unele tesaturi necesita mai multe resurse, in timp ce altele se curata usor su fac apel la mai putine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Trebuie tinut cont de faptul ca aceasta masina de spalat are programe pentru orice tip de tesaturi, fara a pune probleme in vreun fel utilizatorului. Peretii lateriale sunt de tipul AntiVibration, ceea ce inseamna mai multa stabilitate pentru utilizator. In felul acesta, nivelul de zgomot la masinii este considerabil redus. Spalarea se realizeaza silentios, la orice ora din zi si din noapte. Pretul produsului, in schimb, este mai mare decat in cazul altor modele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply