Bosch WAT28660BY

Exista mii de modele de masini de spalat rufe pe piata, nu-I asa? Ei bine, este adevarat. Iar acest aspect este un avantaj deoarece iti ofera libertatea de a putea alege. Astfel, dupa ce stabilesti un buget, poti incepe sa cauti un model care sa vina cu specificatii bune, in ceea ce priveste curatarea perfecta a hainelor tale. Iar daca ne dai voie sa iti oferim un pont, putem incepe cu o prezentare pe scurt a modelului de masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY. Si iata cum stau lucrurile cand vine vorba de aceasta si de ce a devenit ea o alegere inteligenta. (vezi oferta de AZI)

Bosch WAT28660BY

Despre Bosch WAT28660BY

Bosch WAT28660BY este genul de produs care vine cu o incarcatura generoasa de 9 kg. Aceasta se dovedeste excelenta pentru cei care detin o garderoba impresionanta si vor sa isi improspateze haienele foarte des. De asemenea, masina de spalat Bosch WAT28660BY este ideala si pentru famiile mai numeroase, care au intotdeauna de spalat rufe.

Bosch WAT28660BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Din punct de vedere al stoarcerii, vorbim de un numar de 1400 de rpm. Rotatiile influenteaza eliminarea umezelii, dar si pentru o curatare in profunzimele a petelor care pot aparea adesea.

Despre Bosch WAT28660BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY – o masina de spalat Bosch, exact asa cum trebuie

Citeste si despre Star-Light WMV-712A++

Atunci cand vorba de ideea de economisire, trebuie sa precizam ca masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY este ideala. Ea face parte din cea mai economica clasa, respectiv A+++. Acest lucru se traduce printr-un consum mic, indiferent de programul de spalare ales.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Desigur, unele programe sunt mai economice decat altele, insa totul depinde si de cat de murdare sunt rufele respective. Odata cu gestionarea energiei electrice, vine si gestionarea de apa, prin atributul ActiveWater Plus. Astfel, consumul este redus si in acest caz, dispozitivul sustinand principiile ecologiste de combatere a risipiei de apa.

Sistemul EcoSilence este o dovada de modernitate. Acesta reduce pe cat posibil zgomotul, astfel incat tamburul sa incante auzul celor care intentioneaza sa foloseasca masina de spalat. Ba mai mult, daca aveti copii care au nevoie de odihna, atunci nu trebuie sa va faceti griji ca masina de spalat rufe va va deranja.

Citeste si despre Electrolux EWS31276SU

Optiunea VarioPerfect este cea care determina o spalare rapida, dar si rezultate bune. Practic, prin intermediul acesteia, masina de spalat reuseste sa se adapteze la tipul de tesatura. Ba mai mult, masina vine cu atributul de-ai da seama cat de mare este incarcatura din interiorul sau, astfel incat sa nu consume inutil resursele in care utilizatorul investeste.

Si apropo de asta, masina beneficiaza de sistemul i-Dos care se ocupa de dozarea automata a detergentului si balsamului, astfel incat procesul de economisire sa se realizeze permanent. Masina Bosch WAT28660BY nu doar ca isi da seama de incarcatura, ci isi da seama si de cat de murdare sunt rufele asezate in interiorul sau.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, nu putem spune decat ca in cazul acestei masini de spalat rufe Bosch WAT28660BY este un mare plus. Pretul este pe masura dotarilor, fiind vorba de o investitie care merita cu siguranta atentia sportia a cumparatorilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply