Bosch WAT24460BY

Gasirea masinii de spalat potrivite nu este niciodata un lucru usor, mai ales ca exista o multime de modele tentante pe piata. Insa, atunci cand se urmareste realizarea unei achizitii de top, trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte: numarul de rotatii, capacitatea, programele, economisirea si functiile speciale. Cu alte cuvinte, cam toate detaliile pe care le vom prezenta si noi despre masina de spalat rufe Bosch WAT24460BY, produsul care reprezinta recomandarea noastra de top. (vezi oferta de AZI)

Bosch WAT24460BY

Despre Bosch WAT24460BY

Aceasta masina are dimensiuni potrivite, dar si dotari bune precum indicarea timpului ramas pana la finalizarea fiecarui ciclu de spalare, totul realizandu-se pe un ecran de tipul LCD, intuitiv si modern. Dincolo de asta, programele acestei masini sunt adaptate fiecarei tesaturi, astfel incat acestea sa nu fie sub nicio forma deteriorare in timpul procesului.

Bosch WAT24460BY
Masina de spalat rufe Bosch WAT24460BY, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Dar pentru a intelege mai exact ce ofera modelul, iata o prezentare mai detaliata.

Despre Bosch WAT24460BY

Masina de spalat rufe Bosch WAT24460BY – ce aduce nou, tehnologia Bosch

Citeste si despre Bosch WTM85250BY

Masina de spalat Bosch reprezinta genul de produs care se inscrie in tipare. Astfel, vorbim de o masina de spalat care face parte din clasa A+++. Acest lucru inseamna o reducere substantiala economisire de energie electrica, lucru care se va cunoaste in timp, la factura primita. In felul acesta utilizatorii vor fi multumiti de rezultatele primite, reusind sa economiseasca banii, pentru ulterioare investitii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Dincolo de acest lucru, economisirea inseamna si reduceri considerabile de apa si detergent. Capacitatea masinii prezentate nu este foarte mare, dar poate fi considerata potrivita. Astfel, vorbim de 8 kg si o viteza de 1200 rotatii pe minut (rpm). Este o viteza buna, avand in acelasi timp rolul important de a nu deteriora tesaturile hainelor.

Insa asta nu este tot. Masina de spalat prezentata se remarca prin alte atribute bune, intre care amintim pornirea intarziata. Aceasta ofera o libertate deosebita utilizatorilor, astfel incat sa poata determina inceperea programului de spalare atunci cand ei doresc. Implicit, acesta se va termina atunci cand utilizatorilor le convine. Flexibilitatea si modernism reprezinta doua capacitati excelente ale acestui dispozitiv.

Citeste si despre Whirlpool AWO/C61000

Functia de incarcare personalizata a masinii este un alt atribut care denota economisire. Astfel, in cazul in care nu aveti suficient de multe haine, nu trebuie sa asteptati ca acestea sa se stranga, ci este suficient sa le puneti in cuva masinii pe cele pe care le aveti deja si sa dati drumul la program. Acest lucru se intampla, chiar daca vorbim de o capacitate maxima de 8 kg.

Ce este special in cazul acestei masini este si designul. Dincolo de faptul ca dimensiunile sunt optime, masina beneficiaza de pereti speciali, prevazuti cu sistemul antivibratii. In felul acesta, rezulta un nivel de zgomot mai redus, ceea ce permite utilizatorilor sa se poata bucura de un spalat fara griji, chiar si seara tarziu, cand ceilalti membrii ai casei deja dorm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui produs, nu este de adaugat decat un singur lucru: acesta nu este mare, ci este adaptat dotarilor produsului. Nu trebuie uitate atributele bune precum acela care permite o blocare automata a masinii, astfel incat sa nu aiba loc incidente neplacute.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply