Bosch WAN28261BY

Nu ne putem imagina o locuinta fara masina de spalat. Este imposibil. Fara un astfel de dispozitiv, hainele nu ar putea sa fie curate, igienizate si pastrate in cele mai bune conditii. Pentru ca indiferent cat de mult am respecta normele de igiena, hainele au nevoie de reimprospatare periodica. Simpla lor pastrare in dulap inseamna ca ele intra in contact cu praful, microbii si bacteriile specifice. Iar pentru a avea parte de rezultate bune, iti recomandam masina de spalat Bosch WAN28261BY, un produs care pe noi nu ne-a dezamagit si care ne-a incantat cu programele sale speciale. (ACUM la reducere)

Bosch WAN28261BY

Despre Bosch WAN28261BY

In primul rand, trebuie sa stabilim inca de la inceput un reper important: capacitatea maxima de incarcare a acestei masini de spalat. Aceasta nu este foarte mare, dar nici mici. Potrivita, am putea spune si se refera la 7 kg.

Bosch WAN28261BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN28261BY, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

In al doilea rand, un alt detaliu interesant pentru utilizatori este cel legat de numarul de rotatii. Si da, in cazul acestui produs vorbim de 1400 rotatii pe minut. Acestea sunt suficiente pentru igienizarea rufelor, intr-un timp suficient de scurt. Insa, asta nu este tot. Masina de spalat pe care am ales-o sa v-o prezentam poate si ofera mai mult decat atat. Si iata toate detaliile mei jos.

Despre Bosch WAN28261BY

Masina de spalat rufe Bosch WAN28261BY –o masina de spalat importanta pentru tine

Citeste si despre LG F1496ADP3

Prin aceasta masina de spalat, intelegem o spalare eficienta si rapida. Totodata, spalarea asigurata de aceasta masina este perfecta. Mai precis, ea vine cu posibilitatea de a regla automat modul de spalare, in functie de numarul de kilograme de rufe introduse in cuva masinii. Astfel, consumul de apa si electricitate va fi dozat corespunzator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

O dotare interesanta a acestei masini este faptul ca ea vine cu optiune de a programa inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore inainte. Utilizatorul se bucura de flexibilitate, iar cand vine acasa, stie ca masina sa de spalat s-a apucat sau poate chiar a finalizat spalarea rufelor. Am putea spune, asadar, ca rogramarea este ideala pentru cei care nu au timpul sau rabdarea necesara de a sta dupa dispozitiv.

Mai mult decat atat, exista VarioPerfect, dotarea care determina rezultatele bune, indiferent de optiunea de spalare. Asa ca nu conteaza ca este vorba de spalarea unor tesaturi mai delicate sau de unele mai rezistente, masina de spalat isi va face treaba bine. Iar daca este ales programul corespunzator, ea va grija sa nu amestece culorile.

Citeste si despre LG F2J6QY0W

Printre dotari exista si functia SpeedPerfect. Aceasta merge perfect cu EcoPerfect. Ambele au rolul de a reduce timpul de spalare cu pana la 65%, iar energia cu pana la 50%. In orice caz, cand spunem Bosch WAN28261BY, spunem un produs foarte economic ce face parte din clasa A+++. Consumul anual de energie este de 157 kWh. Iar un program standard consuma 0,85 kWh.

Peretii laterali ai masinii sunt dotati cu sistem AntiVibration. Acesta determina stabilitate si mai putin zgomot. Avand in vedere legea actuala care nu permite un zgomot foarte mare in apartamente, este necesar ca o masina care sa se dovedeasca silentioasa. Astfel, va recomandam sa alegeti Bosch WAN28261BY.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei masini de spalat nu este mare. Este unul care se potriveste dotarilor sale si este genul de produs ideal pentru familii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply