Bosch WAN24261BY

Pozitionarea fiecarui electrocasnic pentru a obtine designul interior al locuintei si utilitatea dorita poate fi o provocare in unele cazuri insa ceea ce se poate face este sa se gaseasca acele modele care va pot ajuta in ambele directii iar pentru utilitatea si utilizarea sigura si eficienta putem avea si un model Bosch WAN24261BY.(vezi reducerile de AZI)

Bosch WAN24261BY

Despre Bosch WAN24261BY

Un model care are in spate o istorie destul de bogata si un renume in ceea ce priveste electrocasnicele si nu numai poate sa cantareasca destul de greu cand vine vorba despre alegerea Bosch WAN24261BY.

Bosch WAN24261BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN24261BY, 7 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Tot la rolul pe care il poate avea numele si increderea de care se bucura acest model putem duce si ceea ce inseamna explicarea pretului de achizitie pe care il are.

Despre Bosch WAN24261BY

Un tot eficient la Bosch WAN24261BY

Citeste si despre Beko WRE6632ZWBW

Cu siguranta nu trebuie sa ne limitam cu ceea ce inseamna studierea unui anumit model strict la partea de pret de achizitie sau la partea de denumire si asta fie ca este vorba despre Bosch WAN24261BY sau despre alt model. Putem sa vedem totusi partea de caracteristici ce recomanda un astfel de model iar designul sau poate fi unul dintre elementele care conteaza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Cum suprafata locuintei nu este una destul de generoasa pentru foarte multe persoane putem sa ne lovim de ceea ce inseamna dificultatea in pozitionare a Bosch WAN24261BY. Va fi nevoie sa cunoasteti caracteristicile sale constructive iar pentru aveti inaltimea de 84.8 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 59 cm. Avand in vedere ca este si un model cu incarcare frontala nu trebuie sa ignoram partea de hublou cu care este prevazut acest model iar asta pentru ca are o deschidere standard spre stanga si o dimensiune de 30cm.

Un gabarit ceva mai impunator poate fi vazut ca ceva incomod pentru unele familii insa in acelasi timp inseamna in cazul acestui model si posibilitatea de a spala mai multe rufe in acelasi timp. Veti avea posibilitatea de a va baza pe o capacitate de incarcare de 7kg ceea ce este mai mult decat suficient chiar si pentru 3 persoane.

Citeste si despre Beko WRE6532ZSBS

Grija pe care o veti acorda rufelor pe care le veti spala poate sa fie data de faptul ca veti avea o cuva din plastic dar si de cele 14 programe de spalare disponibile. Nu trebuie mentionate toate intrucat unele sunt consacrate insa un program precum cel de spalare rapida de 15 minute sau cel dedicat culorilor inchise trebuie aduse in prim plan.

Aceasi parte a utilizarii avantajoase pentru voi si rufele voastre poate fi asociata cu functiile disponibile si intre care se afla cea de balans, detectie automata a cantitatii sau semnalizarea la finalizarea programului. Pentru categoria tehnologiilor ce stau la baza functionarii acestui model putem trece in revista cea Allergy Plus, cea EcoSilence Drive sau Sistemul 3D AquaTronic.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Fiind spuse toate aceste elemente, aducerea in discutie a unora precum viteza de centrifugare de 1200 rpm sau eficienta energetica specifica clasei A+++ datorita unui consum mediu anual de 157 kWH nu fac decat sa recomande si mai mult alegerea Bosch WAN24261BY.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply