Bosch WAB20061BY

Activitatea de spalare a rufelor poate fi cea mai importanta intr-o locuinta iar asta daca este vorba despre posibilitatea de a elimina tot ceea ce inseamna efort si necesitatea de a spala rufele in mod manual. In cazul in care vreti sau sunteti in etapa in care cautati un astfel de ajutor puteti alege si un model precum Bosch WAB20061BY.(vezi oferta de AZI)

Bosch WAB20061BY

Despre Bosch WAB20061BY

O masina de spalat noua poate fi ceea ce aveti nevoie pentru a va aduce confortul dorit in noua voastra locuinta sau daca este vorba despre inlocuirea unui model vechi si depasit. In fiecare situatie alegerea Bosch WAB20061BY poate fi exact ce aveti nevoie pentru a va bucura de nivelul optim de confort si cel de siguranta.

Bosch WAB20061BY
Masina de spalat frontala Bosch WAB20061BY, 5.5kg, 1000rpm, A+, alb

Fiecare electrocasnic este important intr-o locuinta si la fel putem spune si despre maisna de spalat insa in cazul acestui model putem avea pe langa garantia unui model nou si garantia unui producator cu o istorie bogata in domeniu.

Despre Bosch WAB20061BY

Spalarea cu Bosch WAB20061BY

Citeste si despre Beko WTC6733XS0

Putem observa sau deduce multe elemente pe care le vom putea considera avantajoase pentru noi si locuinta noastra insa pentru multi conteaza foarte mult partea de utilizare efectiva si de ce programe vor putea utiliza pentru a avea rufe curate si igienizate oricand au nevoie. Aveti in cadrul acestui model Bosch WAB20061BY un numar de 16 programe disponibile si puteti alege cele precum programul pentru bumbac, lana sau mixt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Puteti foarte usor sa va folositi si de programele pentru articole din matase sau cel pentru rufe delicate insa daca aveti rufe care nu sunt foarte murdare sau poate de care aveti nevoie mai repede veti putea opta pentru un program de spalare rapida. Alegerea acestui program impreuna cu o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm va poate ajuta si in directia de a obtine rufe curate si uscate repede.

Functie de programul de spalare selectionat si de viteza de centrifugare aleasa vom putea sa avem si un anumit nivel de zgomot pe care Bosch WAB20061BY il produce in timpul functionarii. Prezenta unui nivel de 59 dB pentru spalare si de pana la 73 dB pentru centrifugare nu este ceva care sa dezavantajeze alegerea acestei masini de spalat.

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

In orice familie si in orice locuinta este vorba pe langa latura de confort si de o latura de siguranta iar in privinta utilizarii acestui model veti avea unele functii pe care sa le folositi in aceasta directie. Poate fi vorba despre prezenta unei functii de blocare a accesului la interfata de control, blocarea de siguranta sau semnalizarea acustica la finalizarea programului.

Faptul ca este un model cu incarcare frontala poate fi un usor inconvenient pentru alegerea acestui model dar pentru a vedea mai exact ce spatiu ocupa veti avea inaltimea de 85 cm, latimea de 60 cm, adancimea de 55 cm si dimensiunea hubloului de 30 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Gabaritul poate sa insemne si o anumita capacitate de incarcare insa spalarea a 5.5 kg de rufe ne poate da si pozitionarea Bosch WAB20061BY in clasa de eficienta energetica A+ iar asta prin consumul a 182 kWh anual.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply