Beko WUE7612XST

Cauti o masina de spalat rufe care sa aiba uscator, sa nu consume mult si sa aiba functii moderne? Avem o sugestie pentru tine si familia ta. Este vorba despre un exemplar modern care impresioneaza prin caracteristicile pe care le are. Acesta este Masina de spalat rufe cu uscator Beko WUE7612XST. Astfel ca, daca faceti parte dintr-o familie numeroasa care are nevoie de o masina de spalat rufe moderna, un exemplar din gama Beko este exact ceea ce va trebuie. Acesta are o capacitate destul de incapatoare, fiind exact ceea ce aveti nevoie. (cea mai buna oferta AICI)

Beko WUE7612XST

Despre Beko WUE7612XST

Ca dimensiuni, acest model are o adancime de 59 cm, iar latimea este de 60 cm. Cat priveste inaltimea dispozitivului trebuie spus ca este de 84 cm. Referitor la greutatea pe care o are acesta trebuie specificat faptul ca este de 67 kg. Culoarea acestuia este albul. 

Beko WUE7612XST
Masina de spalat rufe Slim Beko WUE7612XST, 7 kg, 1200 RPM, Clasa D, SteamCure, Drum Clean SteamCure, Motor ProSmart Inverter, Alb

Despre aceasta masina de spalat rufe trebuie stiut ca este un model standard cu uscator. De asemenea, incarcarea pe care o are acesta este de tip frontal, iar capacitatea de incarcare de care dispune este de 8 kg, acest lucru insemnand ca este vorba despre un aparat care este destul de incapator. 

Despre Beko WUE7612XST

Masina de spalat rufe cu uscator Beko WUE7612XST – un model gata sa isi faca treaba

Citeste si despre Whirlpool FreshCare+ FT M10 71Y EU

Acest model detine un consum anual de energie de 1088 kwh. Clasa de eficienta energetica a acestuia este de tip A, iar cea de eficienta energetica la spalare este tot A. Despre uscatorul pe care il detine acest aparat trebuie spus ca are o capacitate de 5 kg. Si asta nu e tot. Un alt detaliu important de stiut despre acesta masina de spalat rufe este acela ca emite un nivel de zgomot de 64 dB. Programele de uscare pe care le include sunt Wash & Dry 5 kg. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Masina de spalat rufe cu uscator Beko WUE7612XST are si emite un nivel de zgomot la centrifugare de 77 dB. Despre viteza maxima pe care o are acesta la centrifugare trebuie spus ca este de 1400 rpm. La centrifugare, nivelul de zgomot produs este de 77 dB. In plus, despre nivelul de zgomot pe care il emite aceasta masina la spalate trebuie spus ca este de 57 dB. In plus, deschiderea hubloului acestuia se realizeaza spre partea stanga. Ce mai trebuie stiut despre acesta este si faptul ca are un panou de comanda de tip mecanic/digital. Functiile detinute de acest model sunt: Child Lock, sistemul automat de reglare al consumului de apa, precum si sistemul electronic de control al balansului. 

De precizat este si faptul ca acest exemplar are un timer a carui durata este de 24 h. De asemenea, important de stiut este si faptul ca detine si o functie de siguranta prin care se blocheaza accesul interfetei acestuia. Despre tehnologiile pe care le are trebuie specificat că sunt unele moderne, acestea fiind HomeWhiz, Motor ProSmart Inverter, AquaFusion, OptiSense, Wash & Wear, Shirts – spalare, Woolmark Apparel Care, Antisifonare, Afisare timp spalare ramas, Fast+. 

Citeste si despre Beko WTV8744XWAT

Important de spus despre aceasta masina de spalat rufe este faptul ca are programe moderne de spalat rufe, fiind vorba despre programe precum bumbac, clatire, stoarcere + evacuare, sintetice, woolens, bumbac Eco, down wear, indicate pentru a spala rufele. Despre acest exemplar trebuie spus ca are si un dispenser. Despre tehnologia SteamCure trebuie spus ca este utila pentru a scapa de cutele de pe rufe.  

Pe de alta parte, mai trebuie precizat si faptul ca exemplarul detine si un motor pro Inverter Smart despre care trebuie spus ca este indicat pentru ca nu emite mult zgomot. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, acest model de masina de spalat rufe este indicat pentru ca dumneavoastra sa aveti rufe curate oricand. Pretul sau este unul potrivit. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Despre masini de spalat rufe
Logo