Beko WTV8734XC0M

Spalarea hainelor reprezinta o preocupare permanenta pentru utilizatorul modern, mai ales din cauza unui stil de viata care face ca hainele sa reprezinte o achizitie destul de importanta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca utilizatorii sunt in permanenta preocupati de calitatea tinutelor lor. Acestia isi doresc ca ele sa fie pastrate in bune conditii si sa nu se deterioreze dupa spalare. Asa ca o masina care are grija de tesaturi, precum rufe Beko WTV8734XC0M este o achizitie eficienta si de top. (vezi oferta de AZI)

Beko WTV8734XC0M

Despre Beko WTV8734XC0M

Aceasta masina de spalat din gama Beko are o culoare speciala. Ea este un gri foarte inchis, care se apropie destul de mult de negru. Este o culoare care o face deosebita, dar si eleganta. Dincolo de asta, daca va doriti un design special in baie, masina de spalat rufe va ajuta sa obtineti acest lucru.

Beko WTV8734XC0M
Masina de spalat rufe Beko WTV8734XC0M, 8 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++

Numarul maxim de rotatii la care poate ajunge aceasta masina este de 1400. Este un fapt care denota rapiditate si eficienta. Motorul este de tipul ProSmart Inverter, ceea ce inseamna mai putina energie consumata, haine spalate eficient, dar si o durata mai mare de viata. Desi poate suna incredibil, masian de spalat Beko isi propune sa ajunga la cel putin 5 ani garantie.

Despre Beko WTV8734XC0M

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XC0M – are o culoare speciala, dar si atribute bune

Citeste si despre Whirlpool 3LWED4830FW

O masina cu adevarat economica este nu doar cea care consuma putina energie electrica, ci cea care consuma si putina apa, putin detegent, putin balsam de rufe. Desigur, toate astea, fara a fi afectata activitatea de spalare si igienizare a rufelor. Iar modelul prezentat, respectiv masina de spalat rufe Beko WTV8734XC0M face parte din clasa A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Ea a fost catalogata astfel, dupa ce i-au fost testate atent, de catre profesionisti, atributele. Si da, concluzia a fost aceea ca masina se incadreaza perfect. Intr-un an, vorbim de economii de pana la 25%, ceea ce este destul de impresionant.

O alta dotare aparte a masinii este data de programele sale. Daca sunteti adepta purtarii unor articole vestimentare negre sau considerati ca acestea sunt un adevarat must in garderoba, atunci trebuie sa stiti ca Beko are un program special pentru astfel de tesaturi. El se numeste Dark Care si poate fi oricand activat. Tot ce trebuie sa faceti este sa sortati hainele de culori inchise. Nu trebuie sa va rezumati la negru, ci puteti alege chiar si gri inchis.

Citeste si despre Sharp ESFC8104W3EE

Un alt program, indragit intotdeauna de parinti sau de cei care se pregatesc sa devina parinti, este Baby Protect +. Acesta curata eficient hainutele de bebelusi, prevenind aparitia alergenilor. Acestia din urma pot fi extrem de daunatori.

Stain Expert este programul marca Beko WTV8734XC0M care face ca utilizatorul sa uite de grija petelor vechi, bine intiparite in tesaturi. Acest duce la curatarea a peste 24 de tipuri de pete diferite, valorificand la maximum resursele folosite pentru realizarera acestui lucru. In plus, hainele trec prin toate etapele: inmuiere, spalare, stoarcere etc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul masinii de spalat marca Beko nu este mare, ci corespunde dotarilor sale. Este un pret inteligent stabilit, dupa ce au fost realizate studii de piata. Desigur, acesta este bazat si pe raportul de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply