Beko WTV7634XS0

In fiecare locuinta o masina de spalat trebuie sa fie prezenta si mai mult trebuie sa fie vorba despre utilizarea unui model avantajos, a unuia modern dar mai ales a unuia de incredere. Daca modelul pe care il folositi acum nu ofera astfel de elemente poate nu ar strica sa va orientati catre alegerea unui model Beko WTV7634XS0.(vezi reducerile de AZI)

Beko WTV7634XS0

Despre Beko WTV7634XS0

Mai putem avea situatia de a alege acest model Beko WTV7634XS0 si daca este vorba despre utilarea unei locuinte noi si aveti nevoie de o masina de spalat pe care sa va bazati pentru un timp indelungat si pe care sa se bazeze toata familia voastra.

Beko WTV7634XS0
Masina de spalat rufe Beko WTV7634XS0, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Alegerile se fac dupa anumite criterii si functie de anumite preferinte sau poate de ceea ce inseamna spatiul locuintei sau poate functie de bugetul pe care il aveti insa pentru acest model puteti avea un raport avantajos inspre alegerea sa.

Despre Beko WTV7634XS0

Spalati eficient cu Beko WTV7634XS0

Citeste si despre Indesit ITWD61252WEU

Pentru a spala toate rufele pe care le aveti murdare trebuie ca masina de spalat sa va ofere posibilitatea de spala suficient de mult sau poate fi vorba si despre o utilizare oricand aveti nevoie. In aceasta situatie ne putem lega de faptul ca Beko WTV7634XS0 are o capacitate de incarcare de pana la 7kg ceea ce recomanda acest model pentru deservirea unei familii cu pana la 3 membri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Din aceasta perspectiva puteti sa vedeti alegerea acestui model chiar si pentru o familie cu copii dar in acelasi timp aceasta situatie mai poate insemna si nevoia de liniste pentru ca acestia sa se poate odihni fara probleme. Nivelul de zgomot produs de masina in timpul functionarii poate sa ajunga pana la o valoare de 55 dB daca este vorba despre functionarea pentru spalare si de pana la maxim 76dB in cazul in care masina trece la functia de centrifugare.

Zgomotul la centrifugare poate fi influentat si de partea de viteza pe care o veti seta si care poate sa ajunga pana la o valoare de pana la 1200 rpm. Aceasta viteza inseamna si o influenta a timpului de uscare pentru rufele voastre insa timpul total in care puteti avea rufe curate si uscate mai depinde si de ce program veti alege sa utilizati.

Citeste si despre Hotpoint FMSG 623B

La categoria de programe disponibile veti putea sa va ajutati de partea programe clasice dar si de unele speciale precum cel de spalare rapida dar poate fi vorba si de cel Dark Wash pana la completarea listei de 16 disponibile. In utilizare pot sa participe si unele functii precum cea de programare intarziata, sistemul de control al balansului sau blocarea accesului la interfata de control.

Complementar functiilor si programelor mai avem si partea de tehnologii care participa la functionarea Beko WTV7634XS0 si unde mentionam tamburul Aqua Wave, Aquafusion, Optisense sau Durable heater.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Eficienta se poate asocia si cu partea de consum de resurse aferenta utilizarii si functionarii Beko WTV7634XS0. Pentru consumul de apa aveti un nivel mediu anual de 9460l iar pentru energia electrica veti avea un nivel de 156 kWh ce duce la pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply