Beko WTV6532B0

Sunt suficiente moduri prin care aveti posibilitatea de a va usura viata iar pentru asta electrocasnicele sunt unele dintre cele mai importante elemente la care puteti apela si poate fi vorba in unele cazuri despre reducerea la categoria de masini de spalat pe care le veti putea folosi si unde veti avea si Beko WTV6532B0.(vezi reducerile de AZI)

Beko WTV6532B0

Despre Beko WTV6532B0

Un astfel de model Beko WTV6532B0 poate fi varianta potrivita pentru foarte multe locuinte si poate fi vorba despre modul in care veti putea sa scapati intr-un mod avantajos de tot ceea ce inseamna haine murdare si cu unele costuri minime in ceea ce va priveste.

Beko WTV6532B0
Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532B0, 6 KG, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Cum partea de costuri incepe de la ceea ce inseamna pretul de achizitie al unei masini de spalat sa a unui electrocasnic in general pentru acest model putem sa vorbim despre un pret acceptabil.

Despre Beko WTV6532B0

Nu doar pretul Beko WTV6532B0

Citeste si despre Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W

Cu siguranta pretul nu este singura caracteristica importanta pentru acest model intrucat veti putea sa va ajutati si de alte elemente sau caracteristici avantajoase iar prima pe care o putem lua in calcul este cea slim. Un model de masina de spalat slim Beko WTV6532B0 poate sa fie cu siguranta ceea ce aveti nevoie pentru voi si locuinta voastra si asta mai ales daca vreti sa si economisiti ceva spatiu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta masina de spalat

Aflarea spatiului ce poate fi exploatat sau economisit prin alegerea acestui model poate tine si de partea de dimensiune pe care masina de spalat o are. Veti avea inaltimea acestui model de 85cm, latimea de 60 cm iar pentru partea de adancime unde se adauga si hubloul cu o deschidere spre stanga veti avea o valoare de 45cm.

Un gabarit mai redus este avantajos pentru partea de pozitionare insa este un element care nu se leaga de posibilitatea de spalare sau de capacitatea de incarcare pe care o poate avea. Veti putea sa spalati fara nici un fel de probleme pana la 6kg iar acest lucru se leaga si de partea de consum de resurse pe care le veti putea consuma in urma utilizarii Beko WTV6532B0.

Citeste si despre Hotpoint RSG 744 JK EU

Pentru apa este vorba despre un nivel de consum de 8800l iar pentru energia electrica un nivel de consum de 152kWh/ an ceea ce determina pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai ridicata clasa de eficienta.

Spalarea presupune si partea de uscare a rufelor si pentru asta este de vazut viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. In ceea ce tine de ce programe veti putea sa utilizati numarul lor este de 15 si intre ele se afla unele precum cel dedicat camasilor, cel pentru rufe colorate sau programul pentru consum redus de energie. Sunt persoane care au nevoie si de un program ce sa puna accent pe grija rufelor dar si a pielii iar pentru asta veti avea programul baby Care, veti avea un program Gentlecare dar si un program de spalare rapida de 14minute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dintre multitudine de elemente care pot sa recomande Beko WTV6532B0 mai putem trece in revista si partea de functii precum cea de afisare timp ramas sau cea de blocare acces interfata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply